Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Kolbász web-áruház?

Kolbász web-áruház?

Figyelt kérdés
Az itt is reklámozott kolbász web áruházból rendelt már valaki? mik a tapasztalatok?

2014. dec. 3. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Nem is hallottam még erről,de biztos hogy nem rendelnék.

Húst, hentesárut csak személyesen és a vágóhídról.

2014. dec. 3. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi 1-es.Ez amit árulnak mind füstölt árú, tehát szerintem nem romlik meg útközben, főleg most télen.
2014. dec. 3. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Kaptam én már olyan füstölt vastag-szalámit, ami pár hét után el kezdett penészedni... Én is csak olyan helyről vennék, ahol ismerem, milyen körülmények között készült el.

Szóval csak biztonságos helyről...

2014. dec. 3. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Kolbászt én is csak biztonságos helyről merek vásárolni, a botulizmus lehetősége elriaszt.
2014. dec. 3. 15:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, azt hiszem marad a hentes.
2014. dec. 4. 13:47
 6/8 smbence válasza:
Semmiképpen sem ajánlom:)
2014. dec. 13. 21:39
 7/8 anonim válasza:

Érdekes, hogy úgy ajánlgatnak az emberek, hogy nem is tudják miről beszélnek.

Én vettem már tőlük és minden rendben volt. Kitűnőek a termékeik. Bátran merem ajánlani mindenkinek!

Mindenképpen ki kell próbálni.

Minden leinformálható az oldalon. A termelők a nevüket adják a termékekhez. Ilyet a hentesnél nem kapsz :-)

Mi kell még?

2015. jan. 5. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es köszi, valóban van igazság abban amit írsz,Azt hiszem csak ki fogom próbálni,ha nem válik be legfeljebb buktám egy-két ezrest, belefér.Az a baj hogy már sokféle kolbászt kipróbálom, de nem találom azokat az ízeket, mikor még mi is vágtunk disznót.(utoljára 1994 ben.sajnos kihaltak a szülők, rokonok akik még tudták a kolbászkészítés csinját bínját)
2015. jan. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!