Kolbászáruház.hu rendelt már valaki?
Figyelt kérdés
Az itt is reklámozott kolbász web áruháztol rendelt már valaki?finomak a termékeik?2014. nov. 23. 14:46
1/7 A kérdező kommentje:
Húha! kössz 1-es. már majdnem feladtam a rendelést.Várom a további véleményeket.
2014. nov. 23. 15:01
2/7 anonim válasza:
Nincs mit, örülök, hogy még időben elértelek.
3/7 anonim válasza:
# 1/3 Időpont ma 14:56
Ugye tudod bizonyítani az állításodat? Ha hitelrontásért feljelentenek, szükséged lehet rá!
4/7 zolidobos válasza:
Bár úgy látom már törölték a kommentet, de szerintem a véleményét bárki, bármiről, bárhol leírhatja, ha az nem sérti az alapvető normákat, és kitűnik, hogy sz egyéni véleményét tükrözi. Egy ilyen fórumon,meg különösen.
5/7 anonim válasza:
No igen, a vélemény szabad, de ez kőkemény tényállítás vót. Az se lenne baj, mert a kommentelő személye titokban marad, de a fórum üzemeltetője ismert, és felelősségre vonható.
6/7 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a válaszokat, mert okosabb nem lettem.
2014. nov. 24. 14:32
7/7 anonim válasza:
Én vettem már, sőt egy ismerősöm is. Nagyon finomak a termékeik. Nincs vele semmi baj. Nem tudom miért kell rossz kommenteket írni, főleg ha az ember nem is rendelt még.
Én tapasztalatból beszélek. Próbáld ki és utána beszélj!
Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!