Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Cukrászdából rendelt tortéért...

Cukrászdából rendelt tortéért ha megyek becsomagolják?

Figyelt kérdés
Rendeltem holnapra egy tortát szülinapra, de csak gyalog tudok elmenni érte. Elfelejtettem megkérdezni tőlük, hogy belerakják-e dobozba vagy nekem kell vinni tálcát/dobozt stb. Sosem rendeltem még, hogy szoott ez lenni? Vagy inkább hívjam fel őket a biztonság kedvéért? ( Nem lenne túl jó ha át kéne sétálnom a városon egy csupasz tortával :()
2014. nov. 13. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dobozba teszik. De vannak cukrászdák ahol előre meg lehet beszélni, hogy díszes csomagolást kérsz. De nyugodj meg, mindig dobozba teszik.
2014. nov. 13. 09:48
 2/5 klopusz ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, minden cukrászdában van kartondoboz, különböző méretekben, hogy mindenféle tortát bele tudjanak csomagolni. Persze elkérnek érte mondjuk száz forintot, de egyrészt legközelebb nem kell újra megvenned, ha szükséged lesz ilyenre, másrészt a füles dobozban kényelmesen haza tudod vinni.

Remélem, segítettem.

2014. nov. 13. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket és kérdezd meg, hogy a hordozó doboz ára benne van-e a torta árában vagy külön kell fizetni érte.
2014. nov. 13. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dobozba teszik mindenképp, csak lehet, hogy felszámolnak érte kb. 100-150 forintot.
2014. nov. 13. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor érte mész megkérdezik, hogy mibe csomagolják, mert többféle is van. van olyan műa. tartó is, mint pl a tescóban, aki kocsival viszi, lehet, hogy annak az is megfelel.Meg olyan is van, hogy valaki visz magával korábbról megmaradt tartót.

Neked a füles hordozható lesz a megfelelő.De egy telefont azért megér, hogy nyugodt legyél.

2014. nov. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!