Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl olcsóbb vagy drágább a...

A Lidl olcsóbb vagy drágább a Tescohoz képest? Mennyivel? Minőségileg jobb vagy rosszabb?

Figyelt kérdés
2014. nov. 9. 08:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Amivel te kevered az az, hogy országon belül mindem boltban azonosnak kell lennie a terméknek - pl egy red bull a tescoban és a sparban is ugyan az.
2014. nov. 13. 17:21
 22/28 issti ***** válasza:
100%
A Lidl ár-érték arányban szerintem a legjobb. Én mindent ott veszek amit csak lehet. Bármit tényleg visszavihetsz ha nem tetszik. Nem aláznak meg, csak visszaadják az árát.
2014. nov. 17. 08:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
21: Nem avval keverem, hanem konkrétan olvastam kb. 3 éve egy fogyasztóvédelmi ügyről, ahol megbüntették az anyaországi céget emiatt, ami szintén német volt, de nem emlékszem most, hogy melyik cég. Természetes, hogy egy több országot érintő ügyben nem hazai berkeken belül zajlik az eljárás, hanem az anyaország illetékes felügyeleti szerveivel együtt.
2014. nov. 21. 02:12
 24/28 anonim ***** válasza:
85%

Aha, tehát valamire emlékszel, hogy valahol olvastad... Értem.

Nem próbállak tovább meggyőzni, mert látom menthetetlen vagy. Majd ha mondjuk Thaiföldön jársz vegyél egy red bullt és rájössz, hogy még csak nem is hasonlít arra, amit itthon kapsz. Vagy majd vegyél egyet mondjuk Olaszországban és hasonlítsd össze az összetevőit a magyarral..

2014. nov. 21. 07:57
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a Lidlbe megyek vásárolni,nem tudom miért,már megszoktam. Viszont nálunk a Tesco picit drágább is.
2014. nov. 24. 13:13
 26/28 anonim válasza:
79%
Semmiféleképp sem lehet beperelni egy vállalatot azért mert egy terméket más összetevőkkel állít elő "1"-es országba exportként és másik összetevőkkel állít elő a "2"-es országba exportént, különben a Coca Cola már rég lehúzta volna a rolót a sok per miatt. Magyarországon más a Coca Cola íze és más Indiában. Az arab országokban sokkal édesebben szeretik az italokat, ételeket, ezért az oda gyártott Coca Cola más mint a Magyarországra gyártott.
2014. dec. 8. 16:20
 27/28 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Ez a cikk meg is magyarázza mely boltok a legolcsóbbak...

A lidl a lista utolsó előtti helyezettje, a Tesco a 3. a Spar és az Auchan után.

2014. dec. 8. 19:59
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, szerintem a tesco majdnem mindent drágábban árul, legalábbis amiket én veszek. Húsok, zöldségek,hal, köretek, zabpehely, ezek mind olcsóbbak a lidl-be, sőt a pennybe és az aldiba is.
2015. jan. 24. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!