Más is ennyire oda van a Lidl helyben sütött pékáruéért?
Figyelt kérdés
Én nem tudom mit tesznek bele vagy mit nem, de nagyon finomak.
Főleg a fonott kalács, kakaós bukta veknik.
Régebben a Sparban vásároltam, de most felfedeztem egy Lidl-t, inkább oda járok, még ha messzebb is van.
Össze sem lehet hasonlítani a Spar péksüteményeivel.
2014. okt. 31. 19:22
1/19 anonim válasza:
A Lidl péksüteményei tényleg egész ehetőek. Szerintem egyszerűen csak egy fokkal normálisabb alapanyagokat használhatnak, mint a többi bolt saját pékségei.
2/19 anonim válasza:
Finoman meg vannak ezek a kis izék csinálva :) Én a tesco-s baconos bagettet nagyon szeretem, meg a fokhagymás-túrósat.
Csak az a baj, hogy tuti, hogy a helyben sütött péktermékekbe azokat az élelmiszereket teszik bele, amiket levesznek a polcokról mert már lejárt vagy eladásra már nem alkalmas. :/ Én is tudom ezt, mégse tudok sokszor ellenállni neki.
3/19 anonim válasza:
Igen, nagyon finomak és a töltelék is nagyon bőséges a a mandulás croissantban, a fahéja csigában, meg mindenben.
4/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyon finomak, főleg a dupla csokis rúd és az ilyen párnák.
6/19 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jók, nálam a LIDL péktermékei állnak az 1. helyen. Nem csak azért, mert nagy a választék, hanem azért is, mert nem olyan paraszt módon vannak kirakva, mint a TESCO-ba, és ráadásul ízre is sokkal különbek.
7/19 anonim válasza:
Ma is vettem sajtkrémest meg csokis rudat.
8/19 anonim válasza:
Én a mákos rétesüket imádom, szerencsére csak Sárváron ettem, a hozzánk közeli (ferihegyi) Lidl-ben nincs az a fajta, így csak gondolok rá sokszor. Fú, nagyon finom volt! Jó hogy itt a mi városunkban nincs Lidl, mert dupla annyit költenénk mint így.
9/19 anonim válasza:
én azt a vágott tetejű bajor zsömle nevű dolgot szeretem, édeset nem
10/19 anonim válasza:
én is nagyon szeretem, főleg a csokis rudat (vagy nem tudom hogy hívják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!