Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl-ben 199ft a padlizsán...

A Lidl-ben 199ft a padlizsán darabja?

Figyelt kérdés
Kihasználják ezek a dögök, hogy fáradt az ember és itthon kapcsoltam, hogy nem kilója, hanem darabja 199.-! Tényleg annyi?? Mert ha nem, holnap visszamegyek és nagy balhét rendezek! Elegem van abból, hogy átverik az embert! Hogy lehet darabra venni a padlizsánt, hiszen különböző méretűek! Kész vagyok.. Komolyan mondom, háborút szítok! Meddig mennek még el a férgek??
2014. aug. 13. 18:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? Képzeld, sok zöldség és gyümölcs darabáron kapható, ez nem újdonság. Csak hogy soroljam: jégsaláta, kígyóuborka, ananász, kiwi, egyes almafajták, néhol a fokhagyma, az avokádó, mangó, lime stb.

Különben meg ha visszamész, mégis kivel balhézol majd? Az eladókkal, az árufeltőkkel? Netán az üzletvezetővel? Mert rohadtul nem ők szabják az árakat. Így azt éred el vele, hogy jól körberöhögnek majd.

2014. aug. 13. 19:16
 2/29 anonim ***** válasza:
73%
És mit mondasz? Hogy béna vagy, mert nem tudod elolvasni, hogy mi van kiirva?
2014. aug. 13. 19:39
 3/29 anonim ***** válasza:
60%

Mégis hogy gondoltad a 199 Ft-os árat? Mert kilóárnak azért igen kevés lenne.

Meg ki is van írva, hogy 1 DB ennyi. Azt meg azért feltételezhetik, hogy el tudod olvasni.

De rengeteg zöldségfélét adnak darabra, akár paprikát is.

Ha odamégy, akkor csak kiröhögnek, hoyg ennyire hülye vagy!!!

2014. aug. 13. 19:45
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. El kell olvasni mi van kiírva. Azzal meg csak magadat égeted le, ha nekiállsz balhézni.
2014. aug. 14. 09:34
 5/29 anonim ***** válasza:
biztos ki van írva hogy db.. vagy kiló. 199 / darab. vagy 199,/ kg. legközelebb olvasd el mielött megveszed. De a blokkon is rajta van az ár mellett, hogy db. kg.
2014. aug. 15. 14:47
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
inkább tanulj a hibádból, és vond le a tanulságot.Nem 1 padlizsánon áll a világ. Süsd meg és fogyaszd egészséggel.
2014. aug. 15. 14:50
 7/29 A kérdező kommentje:

Gondolom, Lidl-dolgozók válaszoltak..

Ahhoz képest, hogy ugyanabban az időben máshol a bio padlizsán darabja került máshol ugyanennyibe..

2014. aug. 23. 18:24
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

Válaszoltam, életemben nem dolgoztam a Lidl-ben.... ha hülye vagy, te tehetsz róla

el kell olvasni mi van oda írva

2014. aug. 23. 19:01
 9/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem dolgozom sem a Lidlben, sem más üzletben.

Csak tudok olvasni és odafigyelek, hoyg mit veszek. Ha meg hülye lettem volna, akkor csöndben meghúznám magam és nem itt reklámoznám, hogy képtelen vagyok elolvasni, ami ki van írva.

2014. aug. 23. 19:14
 10/29 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, ha komoly, gyógyíthatatlan betegséged lenne, ennek ellenére mégis gürcölnél, mint egy állat, hogy a családodnak jobb legyen és emiatt nem vennéd észre, hogy most pl darabra adják a csirkezúzát és nem kilóra, akkor kicsit te is kibuknál és reklámoznád.. Én még nem tapasztaltam olyat, hogy darabra adnák a padlizsánt (ami nem bio)! A szokásosnál is fáradtabb voltam és nagyon dühített, hogy a rengeteg fájdalmam, a fáradtságom és az anyagi helyzetem mellett így járjak.

Amúgy normális ember inkább mellém állt volna a problémám miatt, mert tényleg nem normális dolog az, hogy egyszer kilóra, egyszer darabra adnak valamit. Így játszanak a csomagolt csirkehússal is, kiteszik akcióba, hogy "CSAK" 800Ft! Na igen, csak éppen a súlya mondjuk 400g.. Aki meg idős és nem tudja elolvasni (mert nem látja jól - mielőtt ebbe is belekötnétek), vagy éppen nincs résen, az így járt..

2014. aug. 23. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!