Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl-ben 199ft a padlizsán...

A Lidl-ben 199ft a padlizsán darabja?

Figyelt kérdés
Kihasználják ezek a dögök, hogy fáradt az ember és itthon kapcsoltam, hogy nem kilója, hanem darabja 199.-! Tényleg annyi?? Mert ha nem, holnap visszamegyek és nagy balhét rendezek! Elegem van abból, hogy átverik az embert! Hogy lehet darabra venni a padlizsánt, hiszen különböző méretűek! Kész vagyok.. Komolyan mondom, háborút szítok! Meddig mennek még el a férgek??
2014. aug. 13. 18:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Amúgy meg egyértelmű, hogy ott dolgozol..
2014. aug. 23. 19:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval nem vagyok normálisak és a Lidlben dolgozunk, pedig nem is tudunk róla :D te bezzeg tudod, hogy ott dolgozunk, holnap majd oda megyek dolgozni a munkahelyem helyett, ha szerinted így van :D:D
2014. aug. 23. 20:21
 13/29 anonim ***** válasza:
Nah meg mindent a betegségre fogni... ha ennyire nem tudod megkülönböztetni, akkor vásároljon helyetted más.
2014. aug. 23. 20:23
 14/29 A kérdező kommentje:

Te pedig vágj át még sok embert Lidl-dolgozóként! :) Holnap is.. vasárnap.. mert nem oda mész.. :)

Te is leszel még beteg, hidd el, majd megérted..

2014. aug. 23. 20:35
 15/29 anonim ***** válasza:
Már rég van egy csomó betegségem, de semmit se fogok rájuk. Az életben boldogulni kell, nem kell mindig nyavalyogni, hogy jaj beteg vagyok, és akkor téged "senki se verhet át".
2014. aug. 23. 20:39
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
De komolyan miért átvágás? Oda volt írva, hogy 199 ft DARABJA, hogy te kilóra hitted, az a saját hülyeséget. Ha meg olyan beteg vagy, hogy nem tudod elolvasni, megkérdezed valakitől. Nem a boltot kell szidni.
2014. aug. 23. 20:40
 17/29 anonim ***** válasza:

Amúgy nem csak a Lidl-ben van darabra, meg nem is csak Magyarországon, megsúgom neked.

Vásároltam már külföldön is(padlizsánt), direkt nem írok országot meg árat, annyit elárulok, képet nézni tudok az adott ország nyelvén, meg most már a köszönés meg a számolás megy, úgy ahogy, de bizony mindig annyit fizettem, amennyi ki volt írva, és azt is vettem, pedig sokszor volt a fejtörő, hogy mi tartozik melyik árhoz, de addig nézem, gondolkodok, még csak rá jövök.

Ja és nem dolgoztam az említett áruházban, sőt semmilyen áruházban sem, bár volt egy Lidl a volt munkahelyemtől kb. 150 méterre, lehet felvettek az állományba, mert reggel be szoktam menni vásárolni.

2014. aug. 23. 20:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezö tényleg beteg, de a fejében van baj, agresszív és buta.
2014. aug. 23. 22:08
 19/29 anonim ***** válasza:
77%
"kedves" kérdező, te degenerált! elárulnád, hogy miért a dolgozó vert át? a pénztáros, amiért a kiírt áron ütötte be az árut? vagy az árufeltöltő, aki kiírta, hogy mennyibe került? esetleg az áruházvezető, aki felsőbb vezetőktől kapott utasítás alapján határozza meg az árakat? megsúgom: NEM! ezt egyedül te cseszted el, hiszen szemmel láthatóan ki volt írva, hogy 199 Ft/db? a probléma veled és a felfogásoddal van. és nem, hiszed vagy sem, nem vagyok lidl-dolgozó, de van közöm a kereskedelemhez. diákmunkásként kasszázok a legszupibb multiban (tesco) ahol a hozzád hasonlóan kedves és megértő emberkéktől kaptam már hideget, meleget. a kasszás a hibás azért, hogy a kassza csak egy kedvezményre jogosító kupont fogad el,vagy mert a lapockára vonatkozó kedvezményes kupont nem tudom lehúzni, miközben a kedves vevő karajt vett.. nembaj, a vásárlónak mindig igaza van. igen, biztos igazad van, az a dolgozó vert át téged, aki hétvégén, akár este is gürizik 60ezer forintért. ez a hobbija nyilván ;) nézz magadba előbb...
2014. aug. 24. 18:47
 20/29 A kérdező kommentje:

Többet kellett volna tanulnod degenerált és akkor nem lapockákat húznál le..

Sosem szídtam a kasszást, sem az eladót. De természetesen valaki kitalálja a felsőbb körökben, hogyan lehet ócska fogásokat alkalmazni. Ne mondd már nekem, hogy jó árban van pl a hús a Lidl-ben, mégis mindig úgy reklámozzák, hogy CSAK ennyi.. Biztos vagyok benne, hogy még a te nagymamád is beleesett néha a csapdában. Hányszor hallottam ilyet.. Szegény mamák a fejüket fogták már messze a buszmegállóban, hogy mennyit fizettek.

Na mindegy, legyél boldog, degenerált, igazad van..

Akárhány névről írtál..

2014. aug. 24. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!