Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl-ben 199ft a padlizsán...

A Lidl-ben 199ft a padlizsán darabja?

Figyelt kérdés
Kihasználják ezek a dögök, hogy fáradt az ember és itthon kapcsoltam, hogy nem kilója, hanem darabja 199.-! Tényleg annyi?? Mert ha nem, holnap visszamegyek és nagy balhét rendezek! Elegem van abból, hogy átverik az embert! Hogy lehet darabra venni a padlizsánt, hiszen különböző méretűek! Kész vagyok.. Komolyan mondom, háborút szítok! Meddig mennek még el a férgek??
2014. aug. 13. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Azt írta az előző válaszoló, hogy diákként dolgozott a Tescóban, tehát még mindig aktív jogviszonyban áll valamilyen intézménnyel. Te meg erre azt írod, hogy többet kellett volna tanulni? Te normális vagy? Talán nem ártana megtanulni szöveget értelmezni és akkor nem járnál így az üzletben. Igen, abban igazad van, hogy a szupermarketek mindenféle marketinges trükköt bevetnek annak érdekében, hogy többet eladjanak, na de ha te olyan okosnak hiszed magad, akkor nem dőlsz be neki, ennyi. Érdekes, én mindig egyből észrevettem, hogy darab vagy kiló áron adnak valamit, mert odafigyelek. Ha meg esetleg nem figyeltem oda, az az én hibám és nem a dolgozóké, nem rohanok kérdést kiírni a gyikre, mert felesleges. Az meg röhejes, hogy kijelented, hogy mindenki Lidl dolgozó. :D

Én most a második diplomámat csinálom és amikor elkezdtem az egyetemet, az első diákmunkám a Penny Marketben volt. Szar volt, többek között az ilyen korlátolt emberek miatt, mint te, Kérdező. Mivel nem képesek tovább gondolni a dolgokat.

2014. aug. 24. 20:55
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

a tesco-s diákmunkás vagyok.

Kedves agyhalott kérdező! úgy látom, hogy a szövegértés nem az erősséged, így kiemelem: DIÁKként dolgozom, idén érettségiztem és ha érdekel, szeptembertől főiskolás leszek, ugyanis képzeld el, felvettek, úgyhogy nyugi, nem a tescoban fogok megrohadni ;)

Az előző válaszolóval teljes mértékben egyet értek, hogy az ilyen típusú emberek, mint a kérdező miatt iszonyatos ez a munka. menj vissza az üzletbe, ordítsd le a kasszás fejét, amiért árában adta el a terméket! Kívánom, hogy ez okozza a legnagyobb boldogságot az életedben! ;)

Üdv.: egy Tesco-s diákmunkás. (még csak véletlenül sem LIDL-dolgozó)

2014. aug. 24. 23:42
 23/29 anonim ***** válasza:
77%
(utóirat: besültél, csillagom, nem is kicsit)
2014. aug. 24. 23:44
 24/29 A kérdező kommentje:
Skizofrén vagy, barátom.. De legalább itt jól elvagy(tok)..
2014. aug. 25. 20:29
 25/29 anonim ***** válasza:
skizofrén a nénikéd te szerencsétlen. igen azok vagyunk mindannyian és itt mindenki a lidl-nél dolgozik.... vizsgáltasd ki magad, lehet alzheimer-kór..
2014. aug. 25. 21:51
 26/29 anonim válasza:
Tudodmit vedd el a legnagyobbat ha igy van ;)
2014. aug. 28. 14:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Honnan veszed skizo, hogy neked írtam és nem a "másik válaszolónak"? :D

Családtagot pedig ne szídj, mert bajod származhat belőle!

2014. szept. 10. 09:31
 28/29 anonim ***** válasza:
nem akarok ilyen emberekkel egy bolygón élni.... :"DDDDD neveteeek xD
2014. szept. 11. 17:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Kijössz a monitorból, hogy valakinek baja lesz, ha családtagot szid? :D:D Mert mást nem tudsz csinálni.
2014. szept. 11. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!