Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Titeket is átvernek az élelmis...

Titeket is átvernek az élelmiszerboltok?

Figyelt kérdés

Az áruházban rá van írva egy ár,de a pénztárnál már egy kamu összeg jön le.

Múltkor mentem a Sparba hogy vegyek néhány péksüteményt,pont annyi pénzt készítek be,de a pénztáros több száz ft-al többet kért el.

A pénztáros meg mutogatja a papírt hogy ez itt ennyiért van feltüntetve,én erre mondom hogy az árupolcon biztos hogy nem ennyi szerepelt.

Ha ezt több ezer vevővel megcsinálják főleg nagy tételnél,az már nem kis bevétel nekik.

És ezt több áruházlánc eljátssza.

2014. okt. 20. 20:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

# 8

Rohadtul figyelhetsz, ha nem veszed észre, hogy egész csirke címkét ragasztanak a csirkeszárnyra...

Kérdező:

Igen, mi is a Tescon online bevásárlást használjuk, tök jó, kényelmes, sehova sem kell menni és eddig mindent precízen és gyorsan intéztek. A zöldségből és húsból is szépet hoznak mindig, nem a szottyadtat.

2014. okt. 24. 18:32
 12/15 A kérdező kommentje:
ez elég praktikus ötlet :)
2014. okt. 24. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Sajnos egyenlőre még csak Pest megyében és Szeged környékén van, pedig jó lenne intézni a bevásárlást a nagyinak is így :-)

2014. okt. 24. 19:11
 14/15 anonim válasza:
100%
Egem sehol se vertek át ha a polcon más ár van akkor még nemcserélték ki de ilyen ritkán van. Ha gond van szólj a boltvezetönek vagy az informácios pultnál
2014. okt. 25. 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
spár-nál kitellik, hogy átverik a jónépet. 6 kólát vettem és 7-et fizettem a blokkon.
2014. nov. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!