Hany forint szokott lenni a reggelid? ebed? Vacsora? Havi elelem?
Én írtam. Ezeket mind kapom.
Figyelj, ha munkanélküli leszel, el fogsz menni az összes kompetens hivatalba, és megtudod, mire van támogatás, és mire nem.
Ami ezen felül is hiányzik, azt a szüleimtől kapom ajándékba.
akkor 33-40 ezer neked az elelem,tehat szuleidtol kapsz penzt akkor,aha.
na, de arra vagyok kivancsi,hogy mennyi a havi beveteled es abbbol mennyi a kaja!
akkor neked havi beveteled nem 28 000! azt is szamold hozza,amit szuleidtol kapsz,az is bevetel,ha ajandek,akkor is!
akkor lehet hogy osszsesen a beveteled 100 000 ft es ebbol kaja 35-40 000.pl.ha pl. szuleid adnak 70 000-et havonta.
ebéd: 1000-2000 ft/nap, a bevásárlást nem számolom, de szerintem havi 100 ezer felett van (2 főre), tehát az össz kaja költség két emberre olyan 160-200 ezer/hó szerintem.
Fizetés/élelem arány: Ez mondjuk a kettőnk jövedelmének a 20-30%-a kb.
ilyet nem fogadok el,hogy nme szamolom,de szerintem... ennyi es ennyi:)
azert koszi a valaszt.
az ebed tehat neked 1000-2000 ft. es a reggelid es vacsorad?
"ilyet nem fogadok el,hogy nme szamolom,de szerintem... ennyi es ennyi:)"
Hát akkor ne fogadd el, és akkor mi van? Ennyire BECSÜLÖM.
Reggeli: változó, ha eszek itthon, akkor olyan 200-500 forint körül mozog.
Vacsora: a becsült vásárlási összeg erre megy elsősorban, napra lebontva, két főre olyan 2-3000 forint. Ha étteremben eszünk, akkor meg a duplája nagyjából.
Egy eve koltoztem el otthonrol, de be kell valljam nem fozok egymagamra, vendeglatohelyeken eszem, ez jobban megeri.
Reggelim:kb.1000ft (valamelyik kavezoban, szendvicsezoben, tejivoban suli elott)
Ebed: kb.1000-1500ft helytol fuggoen
Vacsi: ez mar otthon,valami konnyu hideget szoktam, kb.800-1000ft, ha osszeszamolom.
Tobbszor nem eszem egy nap, nasizni vagy 'bekapni ezt-azt' nem szoktam.
Minden nap megiszom 1, 5l vizet es egy 0,5l Cola light is lecsuszik, ez 300 ft/nap.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!