Ha 1500 forint egy pizza, tahóság nem adni borravalót?
1500 forint ha 10-15%-al számolva 1700 forintot illene adni.
1700 forint egy szaros pizzáért már sok, nem? Am. pizzaforte.
Én sose adok borravalót senkinek, a barátomon vettem észre hogy szinte mindenkinek ad. Ha neked nem telik arra, hogy adj, akkor nem kell. Meg szerintem amúgy sem kell, ki van az találva, hogy mit fizetsz ki érte és bőven benne van a futárszolgálat is.
Egyébként meg százszor finomabb pizzát sütök neked ugyanennyiből, többet. :D
Ha valakinek arra telik, hogy 1500-ért rendeljen pizzát, legyen borravalóra is. Borravalót nem adni hihetetlen nagy tahóság.
Amúgy mi mindig adunk, ekkora összegnél mondjuk 200-at.
"de richtig vagyok benne"
Ilyen kifejezés nincs! A richtig szó jelentése IGAZ, helyes, nem pedig biztos. Helytelenül használod.
Tényleg inkább azt ajánlom, hogy otthon készíts pizzát, szerintem ez sokkal aranyosabb. Én amióta készítem, csak elégedett voltam az eredménnyel, egyik sem sikerült rosszul és igazán laktatós, nem spórolnak ki belőle semmit.
Ha belegondolsz, akkor az 1/5 árából kijössz otthon: 1 kg liszt kb. 0,5 Euro és egy nagyobb tepsibe teljesen belefér. A többi hozzávaló főleg most nyáron max. 1,5 euro. S ebből az adagból ketten is nagyon jól laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!