11/19 Krisztike Esztike válasza:
nem.
Legalábbis amikor volt a barátnőm ő utána beteg lett.
12/19 anonim válasza:
Hát az valóban ritka egészséges volt, amit ma hajnalban hánytam a salátájuktól!
13/19 anonim 

válasza:

Nem hiszem, mert minden gyorsétteremben van valami rossz. Szerintem a csirke az felfújt, génkezelt csirkéből van náluk. Egyszer ettem ott egy szárnyat és kb akkora volt mint egy comb.
14/19 anonim 

válasza:

Szerintem is a leg"egészségesebb". Amúgy nem kell álszentnek lenni, mindenki szereti! :D
15/19 anonim válasza:
Nem, mert ez nem ilyen egyszerű.
Az egészség kérdése étkezésnél az étel típusától és a mennyiségétől is függ. A mekiben is ehetsz egészségesen, és a kfcben is ehetsz majdnem mérgező szemetet.
16/19 Süle Dominik 

válasza:

Olyan hogy legegészségesebb nincs. Csak Legkevésbé egészségtelen de szerintem a KFC a legjobb mert ott legalább tényleg magyar csirkét kapsz nem ugy mint egy aluljáróban ahol Horvátországból meg Ukrajnábol hozzák be a csirkét amit Valljuk be az Ukrajnai út alatt kakiszagú lében áztatják a csirkét hogy kibirja az útat Úgyhogy ha rám hallgatsz KFC-be Menj enni mert ott a csirke magyar
18/19 anonim 

válasza:

Ne hidd el senkinek, amit ír. Dolgoztam a Hungeritben, ahol a KFC csírke alapanyagát vágják, készítik elő. És a KFC egy külön magasabb kategóriába sorolták a vezetők, mint az 1. osztályt. Gyakorlatilag jobb minőségű csirke a KFC -s, mint amit a henteseknél tudsz venni.
Saját szemmemmel láttam, ezekena húsokon semmiféle hiba nincs!
19/19 anonim 

válasza:

Aki kíváncsi valamire, kérdezze meg nyugodtan. Ja és az ostobaságokat kéretik mellőzni. Génkezelt, felfújt csirke? Hagyjuk már! Röhejes amiről egyesek beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!