2/19 anonim 

válasza:

Egyik gyorsétterem sem egészséges manapság.
3/19 anonim 

válasza:

Nem tudom hogy a legegészségesebb-e, mindenesetre én ezt szeretem a legjobban.
4/19 anonim 

válasza:

Ott legalább tényleg csirkét kapsz.
5/19 anonim 

válasza:

A Subway gyorsétteremnek számít? Mert akkor köztük szoros a verseny, a subway nem olajban sütött cuccokat használ.
6/19 anonim 

válasza:

Csalóka, mert ha tényleg a gyorséttermek közül a legegészségesebb, attól még eléggé egészségtelen.
8/19 anonim 

válasza:

Inkább a "legkevésbé egészségtelen", de nem egészséges az tuti.
9/19 anonim 

válasza:

A KFC-ben is túlfűszerezik az ételeket ami igen egészségtelen.Én is a subwayra szavaznék.Életemben egyszer ettem ott.Sültkrumplijuk nincs is és a szendvics amit rendeltem tele volt zöldséggel(amit én nem szeretek).Egy merő zöldség volt az egész szendvics és a két menü(ez a két szendvicsből,2 üditőből és két kis zacskó chipsből állt)több mint 5 ezer forint volt.Szerintem nagyon drága és nem is ízlett(bár ez ízlés dolga ki mennyire szereti a zöldséget)de mindenképp egészségesebb mint a többi gyorsétterem.
10/19 anonim 

válasza:

Egyél gyrost, szerintem az ami legközelebb áll az egészségeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!