Kimondottan zsúrkenyeret keresek. Hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 09:32
1/9 anonim 

válasza:

Kimondottan szendvicskenyér a neve.
2/9 anonim 

válasza:

Nálunk (Bp) a Sparban szokott lenni zsúrrúd nevű kenyér, de nem mindig. Hosszúkás, negyedkilós, kicsit édeskés, a sima kenyérnél tömörebb, talán vaj van benne. Nagyon finom.
3/9 anonim 

válasza:

Amit régen zsúrkenyérnek hívtak, az már nincs!
A francia bagett kenyér, amit most kapsz, és felszelheted mint régebben a zsúrkenyeret.
Ha pedig kevesebb is elegendő lenne, akkor létezik itt-ott egy olyan péksütemény, amely kb. 2x olyan hosszú, mint a "Molnárka" volt, és nem irdalt a teteje. Én pl. újabban abból szoktam a zsúr-kenyeret szelni.
4/9 anonim 

válasza:

Tescóban, Erzsébet kenyér néven van hasonló.
5/9 anonim 

válasza:

Az a finom régi zsúrkenyér már sehol sem kapható, én is nagyon szerettem, sok hasonló van, de egyik sem olyan, mint az volt.
7/9 Tytyke válasza:
Szia!nagyon egyszerűen el lehet otthon készíteni,én többször sütöttem már:)itt a recept:
8/9 anonim 

válasza:

Az a szeletelt zsúrkenyér, már nem az a zsúrkenyér. :-)
9/9 anonim 

válasza:

Mostanában mi a helyzet? Mármint, most hol lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!