Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol kaphatnék vastag szívószálat?

Hol kaphatnék vastag szívószálat?

Figyelt kérdés
Pl. mint amit Mekiben is adnak. Betegség miatt sajnos csak szívószállal tudok enni, de a vékonyabbik fajtán csak a folyadékok (ivójoghurt, húsleves) jönnek fel. Másfél hét után ennem kéne valami táplálóbbat is, de a főzelékkel csak szenvedtem a kis szívószállal. A környéken Tesco, Spar, Lidl, Penny van, de nem rémlik, hogy valaha is láttam volna bennük ezt a típust. Valami ötlet?
2014. márc. 16. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értelek, nem gyúrásról volt itt szó ehheted ezt is, ha szénhidrátot akarsz inkább bevinni: [link]

de mivel a szénhidrátot a joghurttal pótolod célszerűbb volna az izmaidat óvni és fehérjét bevinni - nem mellesleg olcsóbb is...de te tudod végül is nem az én izomzatomról van szó

2014. márc. 17. 19:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs mit óvni rajtuk, nem sportolok, sose sportoltam, simán vékony vagyok, gyenge izomzattal. Nem akarom őket megnövelni porokkal, jól vannak ők így ahogy vannak.
2014. márc. 18. 13:45
 13/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs mit óvni rajtuk" a levegővételhez is izomzat kell csak hogy tudd...

"nem sportolok, sose sportoltam" nekem nem gond, ha neked se a csontritkulás és a hasonlók úgy 40 évesen

"simán vékony vagyok, gyenge izomzattal." hát nem ártana, akkor erősíteni minimum a vázizmaidat, hogy idősebb korodban is tudjál egyenesen járni

" Nem akarom őket megnövelni porokkal" poroktól nem nő az izomzatod, csak az edzéstől, viszont a fehérjeporoknak legalább van értelmes tápanyagösszetétele, és mivel keveset eszel ezért a szervezetednek erre szüksége van, nem csak energiára

" jól vannak ők így ahogy vannak." 20 év múlva gyere vissza és nézd vissza ezt a kérdésed és gondold át újra..

mindenesetre azt csinálsz, amit akarsz, de én azért beszélgetnék a helyedben az orvosommal, hogy mit ajánl enni...

2014. márc. 18. 20:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Hálistennek az orvosom itt fekszik mellettem a kanapén. Táplálkozási tanácsokat nem szokott adni, mert tudja, hogy felesleges.
2014. márc. 18. 21:27
 15/18 anonim válasza:
Bemész a mekibe, veszel egy kismenüt és megmondod, hogy kellene neked még 10 szívószál. Tuti adnak.
2014. márc. 28. 17:34
 16/18 A kérdező kommentje:
A kismenüt meg kidobom az első kukába a pénzemmel együtt, mert megenni nem tudom. Logikus... :D
2014. márc. 28. 22:04
 17/18 anonim válasza:
Ott fekszik melletted az orvosod. Ő nem éhes sosem?:)
2014. márc. 29. 18:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem eszik ilyeneket. Egészségtudatos a lelkem... :D
2014. márc. 29. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!