BlackSwan kérdése:
Hol kaphatnék fekete ételfestéket Kecskeméten?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne mert hétvégére mickey egér tortát szeretnék készíteni de a mi kis városunkban nincs.Rohangálni nem szeretnék szóval ha valaki konkrétan tudja hogy hol lehet kapni megmondaná? (1000 Ft alatt :3) előre is köszönöm!!!2013. okt. 22. 15:24
2/5 anonim válasza:
A tintahal tintáját szokták fekete ételfestékként használni. Ha van Metro áruház, ott érdeklődj.
3/5 anonim válasza:
Jaa,feketét írtál ne haragudj azt nem olvastam, az nem biztos hogy van a Tescoban.
4/5 anonim válasza:
Én nem láttam feketét a tescoban, tegnap vettem ételfestékeket. Piros-zöld-kék-sárga biztosan van. Ha ezeket összekevered szerintem fekete elsz. Abból az elvből indulok ki, hog yáltalánosban is fekete színt kaptunk amikor összekevertük a festékeket.
5/5 doboszoli válasza:
Orvosi szenet törj porrá, és nyelesd el alkoholban.
Tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!