Amíg mellette laktam, addig Aldi, most már nagyon messze van mindkettő, így egyik sem.
Az tetszett bennük, ami 9-nek pont nem: hogy olcsóbban, de általában azonos (hűtendő termékek esetén meg inkább jobb) minőséget kaptam olcsóbban, mint az "ismert" márkáknál.
2013. szept. 17. 12:35
12/33 anonim válasza:
Lidl. Egyébként én majdnem mindent megkapok itt - bár mi Németo.-ban élünk, itt másabb és nagyobb a választék. Speciális dolgokért kell csak nagyobb áruházba mennem, pl. aromákból nem mindig van nekik és a fűszerkínálatuk sem túl bő. De az alapvető termékekből, pl. hús, sajt, tej, vaj, zöldség, liszt, tészta kielégítő és igényes a választék.
Az aldival az a baj, hogy belülről mint egy cigánytelep - általában nincs szépen rendben tartva és sok termék oda van hányva a dobozokba, nem is takarítanak annyit. A termékeik szintén jók viszont, minimálisan drágább a Lidlnél. De az igénytelenség miatt nem szeretek oda járni.
2013. szept. 17. 18:53
13/33 anonim válasza:
1-2 termékhez CBA, egyébként Tesco.
2013. szept. 18. 12:10
14/33 anonim válasza:
ALDI!
2013. szept. 19. 09:32
15/33 anonim válasza:
Nekem megvan mit hol veszek, de mivel a Lidl itt is van ahol lakom így elsősorban Lidl. De a nagybevásárlás Auchan. Aldiban 1-2 speciális, bevált dolog. Tesco a hátam küzepére se: drágább mint a Spar, koszos, igénytelen. Hogy lehet az hogy a Sparban 450 a bonbon, Tescoban akciósan ugyanaz 550? Ezt sokszor tapasztaltam.
2013. szept. 19. 21:18
16/33 anonim válasza:
Rewe.
2013. szept. 20. 11:49
17/33 anonim válasza:
Lidl
Bár régen sok bajom volt velük, mert az árakat rosszul tüntették fel, de beírtam a panaszkönyvbe, és ajánlott levélben kaptam választ, hogy köszönik az észrevételt és keresik a megoldást. Azóta nincs ilyen gond, és kiraktak egy árellenőrzőt is. Másik jó pont, hogy egyszer náluk hagytam a bankkártyámat, és elküldték a bankomnak, nem vásárolták le, nem dobták ki, hanem vették a fáradságot és postán feladták. Ez sokat jelent nekem.
2013. szept. 20. 22:11
18/33 anonim válasza:
az összes bolt drága,ezért egyiket sem javasolnám.
2013. szept. 21. 11:57
19/33 anonim válasza:
látom elég sok kőgazdag sznobbal futottál össze itt, amúgy én egyszer voltam Aldiban, de nekem 85%-ban ugyanannak tűnik mint egy Lidl. Én Lidl párti vagyok az ár-érték arányaik általában a földön járnak, és nem az van mint egy Tescoban, hogy ha valami elfogadható áron van, az sz@r minőségre.
2013. szept. 22. 11:37
20/33 anonim válasza:
Nálunk ott vannak majdnem egymással szemben. A Lidl alapból jobb, de amióta ez az elmebeteg Aldi-háziasszonyos reklám dübörög a tv-ben, mégcsak a lábam se teszem be oda, nehogy valaki azt higgye, hogy én is azonosulok ezzel a kispolgári hülye pi..ákkal. :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!