Hol lehet mostanság normális áron krumplit kapni? Lidl, Tesco, Aldi mind 200 Ft körül árulja kilóját! Melyik üzletekben olcsóbb esetleg? Bosnyák Piacon mennyi lehet?
Figyelt kérdés
Köszi!2013. júl. 19. 22:25
1/2 anonim válasza:
Útszéli zsákos árusoknál, 70ft kilója.
2/2 zabmester válasza:
Nem tudom, nálatok milyen árak vannak a piacokon, én most voltam az ittenin, itt 150-ért árulták kilóját.
Az útszéli zsákosok is jók, csak azt nyáron nem szoktam látni, ilyenkor mindig csak dinnye, eper, ilyenek vannak, télen szokott lenni krumpli, meg hát azzal az a bajom, hogy ha nekem csak egy-két kiló kell, az úgy nem lehet, csak tízkilósakat, vagy nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!