Hol vásároljak be?
SZerintetek hol érdemesebb bevásárolni
Tesco
Penny
Aldi
Lidl
ezek vannak a "szomszéd" (40 km) nagyvárosban
Semmi extrára ne gondoljatok csak a szokásos havi bevásárlás liszt cukor olaj fűszerek hús...
Esetleg ha tudnátok írni árakat ha mostanában vásároltatok ott azt megköszönném
Szerintem a húst a tescoban, mert a többibe drágább. A zöldség-gyümölcs tescoban, de a legjobb lenne piacon, ott minden olcsóbb-kivéve görögdinnye.
A pennybe, lidbe olcsóbbak szerintem a tejtermékek, csak kisebb a választás.
De a legolcsóbb az auchan lenne.
Hiába, ha nincs a közelében Auchan... Meg nálunk nem is valami olcsó az Auchan, ha összehasonlítjuk más boltokkal.
Amúgy én is a zöldség-gyümölcs beszerzését inkább zöldségesnél ajánlanám, sokkal szebbek, finomabbak az ottani áruk, és sok esetben olcsóbbak is.
Ha több útbaesik, akkor érdemes kombinálni...
Szüleim Tesco-Penny kombinálásával vásárolnak.
Mindig is így tették, tejterméket konzerveket a Pennyben a többit Tescoban (régen amíg nem volt a közelben, akkor auchanba is jártak, mert az volt egyforba távolságra) manapság a fenn említett üzletekmmellett már elmennek munkába menet.
Mi Tescoban, mert az van a közelben, bár most lett autónk, így a pennybe is tudunk menni, mertigaz nincs távol, de oda rossz a tömegközlekedésünk.
Lidl-t nem szeretem, de a röviditalok, és a lekvárok, tartős sütik szuperek ott, aldi nekem nagyon nem jön be, kb 2 szer voltam, pedig nincsen messze.
Igazából nézem a hírlevleket, aztán aszerint vásárolok...
Tesco a legdrágább, és szerintem legvacakabb.
Szerintem Spar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!