Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl-be befele menet miért...

A Lidl-be befele menet miért van beengedő kapu?

Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni, hogy készülnek a kínai digitális póráz magyar verziójára, hogy akárki nem mehet majd be vásárolni, csak aki digitális állampolgár.

tegnapelőtt 14:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%

Egyrészr hogy arrafele ki ne menjen senki.

Másrészt piackutatási célokat szolgál. Kb tudjak mikor mennyien vannak

tegnapelőtt 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

"Nem azt írja, hogy a Lidl-ben, hanem hogy sok üzletben."

De pont azt írta. Arra reagáltam, hogy "nálunk a Lidl bejárata két irányba nyílik"

"Te! Nem érzed az önellentmondás?"

Mire gondolsz? Én nem tiltottam meg, hogy fröcsögj, csak megállapítottam, hogy rajtad kívül más nem teszi.

Te akarod megszabni a kérdezőnek, hogy máshová írjon.

tegnapelőtt 15:51
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Na de ez nem újdonság, szerintem már a 90-es években is így volt, max a megvalósítás volt más. És nem csak a Lidl-ben, hanem minden nagyobb élelmiszerüzletben.
tegnapelőtt 16:30
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
12. Megkövetlek, a 4-es válasszal kevertem.
tegnapelőtt 16:34
 15/23 A kérdező kommentje:
#4: Miből veszed, hogy még nem éltem. Mert fröcsögni, ismeretlenül gyalázni másokat nagyon könnyű, pedig rettentően tévedsz, mert 55 évvel ezelőtt is éltem már és 30 évvel ezelőtt nem voltak a boltokban ilyen beléptetőkapuk.
tegnapelőtt 17:24
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Én meg 68 vagyok, és voltak. Gyerekkoromban is.
tegnapelőtt 17:27
 17/23 A kérdező kommentje:
Az ajtó is jó erre a célra. Ha azon bemész, kifele már nem enged. Volt hogy ott jöttem rá, hogy kint felejtettem a kocsiba a pénztálcám és nem tudtam már kimenni rajta. Szóval nem a lopások miatt van ez pluszban.
tegnapelőtt 17:27
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Az ikeában van már rég ilyen kapu a lépcső tetején, és még el is kezd rikácsolni, ha észreveszi, hogy kimentél, a mikor a befelé jövő mellett kiosonsz. :)
tegnapelőtt 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:
42%

Ezzel nem lehet mit kezdeni, csak elengedni a kérdést. Ha nem, akkor nem. Legyél boldog ezzel!

Egyébként csak kifelé nyíló ajtók lehetnének minden üzleten. Tűz esetén emberéletek múlhatnak a befelé nyílón.

tegnapelőtt 17:31
 20/23 anonim ***** válasza:
53%
De, a lopások ellen van, illetve ahogy írták korábban. Hogy te mit hisztériázol az összeesküvéselméleteiddel ennek hatására, az útszéli kutyát nem érdekli.
tegnapelőtt 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!