A Lidl-be befele menet miért van beengedő kapu?
"Mert ha nem lenne, akkor van aki angolosan távozna a bejáraton keresztül a ki nem fizetett árukkal."
Erre az ajtó is elegendő, csak befelé menőknek nyílik. Utána van még egy kiskapu pár éve, akkor vezették be németeknél is, korona alatt.
"Kezdem azt érezni, hogy készülnek a kínai digitális póráz magyar verziójára, hogy akárki nem mehet majd be vásárolni, csak aki digitális állampolgár."
Nekem is hasonló érzésem volt, amikor nem tudták, hogy hol a határ a covid terrorizmus alatt, és jöttek a 2g-k meg 3g-k, meg hogy csak ótott mehet kávézóba, nekem is az volt a gyanúm, ha ilyen válság alatt valaki nek ez a legnagyobb gondja, akkor lehet azt készíti elő, hogy majd csak vonalkóddal enged be, ha oltott vagy? (mint a fertőzés c. filmebn 1:30:00-tól).
3 szerintem nem akar fröcsögni itt rajtad kívül senki.
Jogosan vetődött fel nálam is kérdés, amikor a covid alatt szépen megjelentek az ilyenek.
A kérdező épp egy olyan helyzetben vette észre, amikor a DAP a megosztó téma, és megkérdezte. Ki vagy te, hogy megmondod, hogy ki hol és mit kérdezhet?
6 nem azért, de ilyet sehol sem láttam még. Pedig jártam pár lidl-ben. Befelé nálunk pl. még mozgásérzékelő sincs a bejárati ajtón.
Vagy nálatok ugyanaz az ajtó a be és kijárat?
7. Nem azt írja, hogy a Lidl-ben, hanem hogy sok üzletben. Számomra évtizedek óta megszokott dolog. Pennyben, Aldiban, Pluszban, Sparban, Kasierben is találkoztam velük, hogy csak a kategórián belül maradjak. A kocsit is úgy tudod betolni, hogy te átmégy a karos akadályon, a kocsit meg áttolod a mellette lévő résen (amiről hosszú műanyag nyelvek lógnak le).
5. Te! Nem érzed az önellentmondás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!