Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidl-be befele menet miért...

A Lidl-be befele menet miért van beengedő kapu?

Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni, hogy készülnek a kínai digitális póráz magyar verziójára, hogy akárki nem mehet majd be vásárolni, csak aki digitális állampolgár.

tegnapelőtt 14:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Mert ha nem lenne, akkor van aki angolosan távozna a bejáraton keresztül a ki nem fizetett árukkal.
tegnapelőtt 14:41
 2/23 anonim ***** válasza:
33%

"Mert ha nem lenne, akkor van aki angolosan távozna a bejáraton keresztül a ki nem fizetett árukkal."

Erre az ajtó is elegendő, csak befelé menőknek nyílik. Utána van még egy kiskapu pár éve, akkor vezették be németeknél is, korona alatt.

"Kezdem azt érezni, hogy készülnek a kínai digitális póráz magyar verziójára, hogy akárki nem mehet majd be vásárolni, csak aki digitális állampolgár."

Nekem is hasonló érzésem volt, amikor nem tudták, hogy hol a határ a covid terrorizmus alatt, és jöttek a 2g-k meg 3g-k, meg hogy csak ótott mehet kávézóba, nekem is az volt a gyanúm, ha ilyen válság alatt valaki nek ez a legnagyobb gondja, akkor lehet azt készíti elő, hogy majd csak vonalkóddal enged be, ha oltott vagy? (mint a fertőzés c. filmebn 1:30:00-tól).

[link]

tegnapelőtt 15:08
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Sok helyen van ilyen, és valóban a fizetés nélkül meglépők ellen van. És nem is új. De ha fröcsögni akarsz, akkor a politikába írj máskor!
tegnapelőtt 15:11
 4/23 Justinianus ***** válasza:
70%
30 éve is volt sok üzletben, csak akkor te még nem éltél. :)
tegnapelőtt 15:16
 5/23 anonim ***** válasza:
32%

3 szerintem nem akar fröcsögni itt rajtad kívül senki.

Jogosan vetődött fel nálam is kérdés, amikor a covid alatt szépen megjelentek az ilyenek.

A kérdező épp egy olyan helyzetben vette észre, amikor a DAP a megosztó téma, és megkérdezte. Ki vagy te, hogy megmondod, hogy ki hol és mit kérdezhet?

tegnapelőtt 15:20
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
2-es nálunk a Lidl bejárata két irányba nyílik. Szóval az nem fogja meg a tolvajokat.
tegnapelőtt 15:26
 7/23 anonim ***** válasza:
65%

6 nem azért, de ilyet sehol sem láttam még. Pedig jártam pár lidl-ben. Befelé nálunk pl. még mozgásérzékelő sincs a bejárati ajtón.

Vagy nálatok ugyanaz az ajtó a be és kijárat?

tegnapelőtt 15:28
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
20 éve is volt ilyen beengedő bizbasz a spárba amikor már nem a forgó kapu volt.
tegnapelőtt 15:30
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
2 bejárata/kijárata van nálunk a Lidlnek, belül pedig van beengedő kapu és a pénztáraknál blokkal működő kiengedő kapu.
tegnapelőtt 15:34
 10/23 anonim ***** válasza:
58%

7. Nem azt írja, hogy a Lidl-ben, hanem hogy sok üzletben. Számomra évtizedek óta megszokott dolog. Pennyben, Aldiban, Pluszban, Sparban, Kasierben is találkoztam velük, hogy csak a kategórián belül maradjak. A kocsit is úgy tudod betolni, hogy te átmégy a karos akadályon, a kocsit meg áttolod a mellette lévő résen (amiről hosszú műanyag nyelvek lógnak le).

5. Te! Nem érzed az önellentmondás?

tegnapelőtt 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!