Tavaly nyáron a váci pályaudvartól a Duna felé menet a 2-4. szélesebb utcában/keskenyebb téren egy pavilonban lehetett velős pirítóst kapni. Ez meg van most is? Ha igen, mikor van nyitva hétköznap?
Én is váci vagyok és szívesen ennék velős pirítóst. :D
Szóval a vasúttól az utcák - 1 Galcsek, 2 Csányi, 3 DM, 4 főtér.
Mivel nem a főteret írtad, ahol a faházakban lehet esetleg ilyet kapni (bár idén kb. bor, sapka és kürtőskalács volt), talán az a pavilon volt, amit a Görgey-Széchenyi sarkon szoktak felállítani. Sose vásároltam ott és távolról nem láttam, hogy kaját is adnának. Karácsonyi, szilveszteri cucc, sapkák stb. apróság is volt ott, ahol vetted?
Esetleg az egyik étterem települhetett még ki, azoknak a kínálatát lehetne még megnézni.
Bocs, a nyár fölött átsiklottam, télen szoktak inkább pavilonok lenni.
Talán a Csányi L. körúton a sarkon lévő Gyrosozó lehet, bár ott nem tudom, valaha árultak-e pirítóst.
#7. ismét
Facebook oldaluk alapján pedig a Gasztrozsiványok lesznek, tavaly márciusban biztosan volt náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!