Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tavaly nyáron a váci pályaudva...

Tavaly nyáron a váci pályaudvartól a Duna felé menet a 2-4. szélesebb utcában/keskenyebb téren egy pavilonban lehetett velős pirítóst kapni. Ez meg van most is? Ha igen, mikor van nyitva hétköznap?

Figyelt kérdés
A 10-15 óra közötti időszak érdekel.

2022. febr. 21. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem jöttem rá, melyik helyről beszélsz, pedig itt lakom.
2022. febr. 22. 03:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is váci vagyok és szívesen ennék velős pirítóst. :D

Szóval a vasúttól az utcák - 1 Galcsek, 2 Csányi, 3 DM, 4 főtér.

Mivel nem a főteret írtad, ahol a faházakban lehet esetleg ilyet kapni (bár idén kb. bor, sapka és kürtőskalács volt), talán az a pavilon volt, amit a Görgey-Széchenyi sarkon szoktak felállítani. Sose vásároltam ott és távolról nem láttam, hogy kaját is adnának. Karácsonyi, szilveszteri cucc, sapkák stb. apróság is volt ott, ahol vetted?

Esetleg az egyik étterem települhetett még ki, azoknak a kínálatát lehetne még megnézni.

2022. febr. 22. 07:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Úgy nyit, hogy tavaly nyáron...karácsonyi cucc?? Nem valószínű.
2022. febr. 22. 07:44
 4/11 A kérdező kommentje:
#1 Egyetlen egyszer jártam arra tavaly nyáron. Egy önálló, kis méretű pavilonról van szó. Ha a Duna felé megyünk, akkor jobbra volt, egy osztott pályás úton. Többre sajnos nem emlékszem.
2022. febr. 22. 08:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Esetleg Google térképpel (utcakép) próbáld megtalálni a helyszínt.
2022. febr. 22. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, a nyár fölött átsiklottam, télen szoktak inkább pavilonok lenni.

Talán a Csányi L. körúton a sarkon lévő Gyrosozó lehet, bár ott nem tudom, valaha árultak-e pirítóst.

[link]

2022. febr. 22. 09:37
 7/11 anonim válasza:
100%
A Naszály áruház sarkán (Galcsek-Széchenyi sarkon) van a Gasztrozsiványok bódé, ott elképzelhető ilyen.
2022. febr. 22. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm, közben eszembe jutott, hogy van ott vagy egy irodaház, vagy egy áruház. Ezek szerint az utóbbi.
2022. febr. 22. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Mivel pavilont ír, így szerintem nem a gasztro lesz az, hanem valószínűleg a 6-os válasz a helyes. De az étel, amiről szó van......megint olyan, ami nem valószínű. Amúgy arrafelé nem zárt be semmi, próbálj rá szerintem ha erre jársz.
2022. febr. 22. 15:03
 10/11 anonim válasza:

#7. ismét

Facebook oldaluk alapján pedig a Gasztrozsiványok lesznek, tavaly márciusban biztosan volt náluk.

2022. febr. 22. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!