TESCO miért van ledegradálva az AUCHAN hoz képrest? nagyjából ugyanaz a kínálat, persze mindkettőnél vannak saját termékek! megkockáztatom, csak a helyben sütött pékárúban van mincsi különbség! miért a TESCO t éri több negatív kritika?
Az Auchan kulturált, kedvesek az eladók, nagy a választék, jók a korzóján található üzletek, tiszta.
A Tesco minden, csak nem az ami az Auchan.
ma 20:46
2/4 anonim válasza:
A Tesco koszos, lepusztult, alig találsz eladót, az eladók/ pénztárosok átlagéletkora kb. 60+-os ( kivéve az unott diákmunkásokat), és a hozzáállásuk is ennek megfelelő. A nem csomagolt termékeik satnyák, legtöbbször undorítóak. A külső üzletsoraik gyakorlatilag halottak, kb. egy posztapokaliptikus film színhelyére emlékeztetnek. Az áraik hasonlóak, de pld. ha online rendelek, személyes áruházi átvétellel, akkor az A.-nál 1 Ft. a díj, a T,.-nél 500. És az előbbinél max. 10 perc alatt megvan az átvétel, az utóbbinál sokszor negyed óráig meg sem jeleneki senki az átvételi ponton - és ha megjelenik, abban sincs köszönet, mert ott derül ki hogy a megrendelt termékek esetenként 80%-a nincs is készleten.
ma 20:59
3/4 A kérdező kommentje:
#2 én ezt nem így tapasztaltam! csepeli TESCO nál személyes átvételnél,amint becsengetek, már hozzák is a megrendelt árúkat! szinte 2-3 hetenként rendelek,és nagyon ritka, hogy nincs meg valami a megrendelt termékből!
ma 21:14
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy függ attól hogy melyik Tesco. Hozzánk a Bécsi úti van közel, ott régen minden volt. Most feleakkora mint eredetileg, az alsó parkoló zárva évek óta. Sokszor volt áruhiány, most már max ruhát venni megyünk be évente 1-2x, pedig régen vásároltunk ott pár hetente. Helyette a Lidlbe járunk (bár az meg zsúfolt, de legalább van minden). Club Card nélkül abszurd árak vannak.
A Váci úti kicsit élettelibb. Most pont voltam egymás után mindkettőben, tök más ruhákat árultak, ez nekem kicsit wtf.
Ehhez képest az Auchanban eleve nagyobb a választék és nincsenek üres polcok. Nekem mondjuk túl nagy, meg kevesebb helyen is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!