AUCHAN vs TESCO vélemények?
Az Auchan kulturált, kedvesek az eladók, nagy a választék, jók a korzóján található üzletek, tiszta.
A Tesco minden, csak nem az ami az Auchan.
Lehet hogy függ attól hogy melyik Tesco. Hozzánk a Bécsi úti van közel, ott régen minden volt. Most feleakkora mint eredetileg, az alsó parkoló zárva évek óta. Sokszor volt áruhiány, most már max ruhát venni megyünk be évente 1-2x, pedig régen vásároltunk ott pár hetente. Helyette a Lidlbe járunk (bár az meg zsúfolt, de legalább van minden). Club Card nélkül abszurd árak vannak.
A Váci úti kicsit élettelibb. Most pont voltam egymás után mindkettőben, tök más ruhákat árultak, ez nekem kicsit wtf.
Ehhez képest az Auchanban eleve nagyobb a választék és nincsenek üres polcok. Nekem mondjuk túl nagy, meg kevesebb helyen is van.
5-ös
Járok oda is.
De a piacon a töredékét lehet megvenni annak, amiket vásárolok a csúf multiban. Pld. LED-izzót, füzetet, elemet, üdítőt, fagyasztott termékeket, micrós-pop corn-t, mustárt, ásványvizet, elemet, háztartási vegyi-árút, etc. nem kapok a piacon. Vagy ha mégis, akkor ugyanazt a márkát amit a multiban árulnak, csak 20 - 30 %-kal drágábban. És a piac nincs nyitva amikor munkából megyek hazafelé, a szabadnapomból meg nem szánnék egy fél napot a bevásárlásra. És a multiban is magyar munkavállaló dolgozik, aki után mindent megfizet a munkáltató, és az eladott termék után is adózik.
Miért is járjak akkor piacra?
Ha csak sajátmárkás terméket veszem alapul inkább Auchan.
Helyszínen vásárolva is inkább a szélesebb választék miatt.
#2: Az Auchan is koszos, lepusztult és alig vannak eladók. Tudok mutatni olyan mocskos polcokat az Auchanban, hogy az ÁNTSZ instant bezáratná az egész hóbelebancot. :D Egyszerűen annyira nincs ember és akkora a forgalom, hogy szinte sosincs idő az Auchanban dolgozóknak takarítani. (Az egyszerű mezei takarítók nem takaríthatják a polcokat, csak az eladók.)
Továbbá az Auchannál lehet nincs satnya, undorító nem csomagolt élelmiszer, viszont lejárt minőségmegőrzési idejű száraz- és italáru annál inkább van. (Emberhiány van, na.) Szedettem már ki Auchanból legalább 1 éve lejárt minőségmegőrzési idejű termékeket, csak szólok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!