Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » 1800 ft a Hohes C narancslé a...

1800 ft a Hohes C narancslé a boltban ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés
Nekem tavaly a 600 ftos ár is sok volt.
nov. 26. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8. vagyok! Utánanéztem ennek a terméknek. A narancslé 500-1000 ft között mozog, jellemzően 700 Ft (persze kerekítek). Egyetlen helyen találkoztam az 1890 Ft-tal, de ott is a narancslé 900 Ft ebből a márkából, csak az narancs-acerola kerül kétszer többe).
nov. 27. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Annyi C-vitamin a normál narancslében is van, amennyit a szervezet egy nap fel tud dolgozni. És sokkal olcsóbban meg lehet venni. Finom a Hohes C, de ennél sokkal sűrűbb, dúsabb, valódibb gyümölcsleveket gyártott a magyar élelmiszeripar a szocializmus idején… Nem is beszélve a szörpökről… Közelükbe nem ér az akkori szobi szörpöknek a mostani akár legdrágább sem.
nov. 27. 11:36
 13/14 anonim válasza:
11-es, köszönjük a tájékoztatást!
nov. 27. 11:37
 14/14 anonim válasza:
1390 korul Spar. Es a jo magyar sio meg majdnem csak fele, ne mar, hogy az rosszabb legyen
nov. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!