Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » 1800 ft a Hohes C narancslé a...

1800 ft a Hohes C narancslé a boltban ki veszi meg ennyiért?

Figyelt kérdés
Nekem tavaly a 600 ftos ár is sok volt.
nov. 26. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem én.
nov. 26. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Savanyú káposztát vettem helyette a piacon 600Ft fél kiló.
nov. 26. 18:04
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Majd leárazzák, ha lejárós.
nov. 26. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Én 8-900ft-ért veszem. Alkuguru.
nov. 26. 18:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem.
nov. 26. 18:46
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
A minőséget meg kell fizetni, ez az ára
nov. 26. 18:52
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Akinek sok van.
nov. 26. 19:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtetted, hogy nem az alap ennyi, hanem a narancs-acerola
nov. 27. 09:24
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Hát egyetértek, valóban ésszerűtlenül drága - ennyibe az az igazán sűrű sárgarépa-banán-alma-narancs és hasonló gyümilevek sem kerültek, amelyeket nemrég még lehetett kapni.
nov. 27. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Itt nem a minőséget fizeted meg, hanem ezt és több más, nyugaton felnyálazott márkát – és ez már szándékos nyerészkedés. Bocs, gyanús, hogy a DM – ben kapható szuper gyümölcslevek se elérhetetlen árúak. Közben a magyar SIÓ, meg a 9-es válaszban említett román gyümölcslé simán lepipálja a felpumpált márkákat. Kb. mint a lassan 1000 Ft os Coca-Cola-termékek. Közben hasonló ízzel, glükóz-tartalommal már az ALDI is árul finom üdítőket, töredék áron. (Energia abban van, amiben ezek megvannak, nem az édesítőszeresekben – mértékkel kell inni.) A sok nyálas, elkényeztetett, birkásítható újgazdag meg eszi a divatot és ablakon szórja a pénzt.
nov. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!