Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Kaufland melyik nálunk lévő...

A Kaufland melyik nálunk lévő üzlethez hasonlítható?

Figyelt kérdés

Ill. van olyan amit megéri ott megvenni? Eddig bármit néztem az oldalán, minden jóval drágább volt, mint nálunk.

(hamarosan megyünk Szlovákiába, gondoltam benézünk)

nov. 23. 13:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%
Bármelyikhez hasonlítható.
nov. 23. 13:25
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ mit veszel. Mi sokszor jártunk az elmúlt években mikor a határhoz közel éltünk.

A heti bevásárlás kb 70-80e Ft. Ott ebből az összegből sokkal több mindent vettem mint itthon.

Kb 7 hónapja nem voltam, azóta költöztünk el.

nov. 23. 13:26
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 úgy értem, hogy pl sarki cba vagy auchan...
nov. 23. 13:28
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Auchan leginkább
nov. 23. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Spar.
nov. 23. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Méretre, választékra én is a Spart mondanám, de vannak kisebbek és nagyobbak is. Árszínvonal tekintetében passz. Szerintem azt éri meg venni, ami itthon nincs.
nov. 23. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom a 27 % áfa.
nov. 23. 15:05
 8/11 anonim válasza:
85%
Németországi, konkrétan a lörrachi Kaflandról tudok nyilatkozni. Méretben és a választék szélességében valóban az itthoni Auchanoz hasonlítható, viszont az Auchannal ellentétben a Kaufland inkább az élelmiszerre és a háztartási holmikra fókuszál, az Auchanban megszokott hatalmas elektronikai részleggel nem találkoztam a lörrachi Kauflandban. Bár ennek lehet az az oka, hogy Lörrachba a svájciak mennek át vásárolni, Svájcban pedig az elektronikai cikkek eleve jobb áron vannak mint Németországban.
nov. 23. 16:38
 9/11 anonim válasza:
0%
Spart szokták hozzá hasonlítani.
nov. 23. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az Auchanok alapterületre és választékra is nagyobbak.
nov. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!