Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért visznek Aldi-s akciós...

Miért visznek Aldi-s akciós újságot a szekszárdi lakótelepek újságtárolóiba, ha Szekszárdon nincs Aldi?

Figyelt kérdés

Szekszárd szűkebb környezetében sincs Aldi. Nincs hír arról, hogy nyitnának Aldit Szekszárdon.

Bonyhádon, Pakson, Mohácson és Baján van legközelebb Aldi. Kétlem, hogy az emberek 1-2 akció miatt elmennének oda, főleg, hogy Szekszárdon van Lidl, Penny Market, Tesco, Ecofamily, Coop, CBA...

nov. 12. 05:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Bonyhád 20 km Szekszárdtól. Szerintem nem gondolja senki, hogy valaki 1 akciós termék miatt megy annyit, viszont ezek az akciós újságok bemutatják milyen termékek vannak az Aldiban, és lehet hogy amikor valaki már a 3. akciós Aldis újságot forgatja a kezében, annyira megtetszik neki a kínálat, hogy csak azért is lemegy 20 km-t, hogy körbenézzen.
nov. 12. 05:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig simán mehetnek annyit, ha be akarnak vásárolni olyat, ami csak ott van. 🤷🏻‍♀️Bonyhád nem egy élhetetlen távolság.
nov. 12. 06:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi 15km-t megyunk a pennyig ha videken vagyunk.

Amugy meg budapesten elek es bizony siman utazok 20-25 percet bevasarolni. Csak en villamossal

nov. 12. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg Mezőnyárádon a Tescos újságot hozzák, de tescot még nem építettek itt hozzá.
nov. 12. 07:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Debrecenben több Aldi is van, de semmilyen újságot nem hoznak már. Nem is értem, ahol nincs bolt, oda visznek, ahol van, oda meg nem?
nov. 12. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, hogy már megszüntették a papír alapú szórólapokat. Vagy az a Lidl?

Ha nem is a ti városotokban, de van a közelben, akkor simán lehet, hogy vannak, akik útközben ott bevásárolnak, pl. ha rendszeresen járnak másik városba, akár munka miatt, akár ismerősökhöz, rokonokhoz.

nov. 12. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 20 km a legközelebbi de hoznak.Szoktunk is menni, nyilván kotődtök a nagyobb városhoz
nov. 12. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem népszerűsíteni a közeli városokhoz. De majd építenek talán.
nov. 12. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Kinyomtatnak egy bizonyos példányszámot és szétosztják ha kell, ha nem.
nov. 13. 07:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy miért visznek, azt nem tudom, de meglepett, hogy ott nincs ALdi
nov. 13. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!