Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért csökken folyamatosan a...

Miért csökken folyamatosan a Lidl és az Aldi választéka?

Figyelt kérdés
Vagy miért van készlethiány?

#Lidl #Aldi #választékcsökkenés
tegnap 15:14
 1/6 anonim válasza:
89%
Szerintem nem csökken a választék egyikben sem. Én inkább azt látom, hogy az eladók nem érkezik időben feltölteni a polcokat, de ez valószínű nem minden üzletre igaz.
tegnap 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én semmi ilyent nem tapasztalok, de ez két kérdés.

A választék és a készlethiány teljesen más. Választék biztosan nem lett kisebb. Átmenetileg pár dologból lehet hiány, de ez mindenhol előfordul. Amit személyesen tapasztalok, hogy estefelé már többféle zöldség kifogyott, a húsos hűtőben sok az üres rész. De mondom, ez olyan 7 óra után.

tegnap 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztalom, egy csomó termék szűnt meg az utóbbi pár évben, amit szerettem. (Nem készlethiány, mert kiírva sincs a helye. Meg nem hinném hogy 2 éve, 4 különböző üzletükben is pont ugyanabból lenne folyamatos készlethiány.. de amúgy sok terméknél ez is gond.)
tegnap 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De a csökkenés nem egyenlő a változással!
tegnap 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztalom, sőt a Tescoban de most már az Auchanban is. Talán a kiskereskedelem drasztikusan lecsökkent forgalmának tartóssága miatt egyszerűen nem tartják azt aminek a legkisebb lett a forgalma termékek szintjén? Ilyesmi okokat sejtek.
tegnap 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem csökken, nő.
tegnap 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!