Vajon mi az oka hogy a Tesco folyamatosan csökkenti a hipermarketei kínálatát addig a Spar és az Auchan hipermarketjeiben ilyen nem tapasztalható?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 21:39
1/3 anonim válasza:
Régi a cikk, de kb. ezért.
A valóság meg az, hogy azt hiszik ha úgy próbálják meg üzemeltetni a boltokat mint ahogy az Aldi meg a Lidl teszi akkor több vásárló betér hozzájuk mint az említett két boltba. Hát... szerintem tévednek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is rossz irány ez, mert ha az ember egy nagy áruházba megy, ott pont azt akarja kapni, hogy órákat nézelődhessen és válogathasson a termékek közt. Kisebb területű üzletnek ott az Aldi, Lidl. Semmi értelme, hogy a Tesconan az áruház egy részét már leválasztják és üresen áll egy nagy terület... Egyre kevésbé van kedvem odajárni, pedig régen szerettem. Mostmár inkább az Auchanba megyek, ha hipermarketről van szó.
3/3 anonim válasza:
A pláza Stop betett a Tesconak sok esetben,pl Székesfehérváron is ki akart menni a média markt a nagy Tescóba,de ügye nem mehet... Az Auchan meg hová szűkülne? Van 26 boltjuk az országban ... Ha azt is össze szűkítené,nem lenne bevétel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!