Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogyha a boltban lévő mohu...

Hogyha a boltban lévő mohu gépbe beletenném az ott kapható 50ft-os teli palackot, elfogadná?

Figyelt kérdés
okt. 19. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hogyne, lezúzod a fél boltot és azt mondják semmi baj, leírják selejtnek. Egyszer egy tizenezres italt vertek le a szemem láttára véletlenül, egyszer meg egy gyerek harapott bele egy kakaós csigába, mindkettőt kifizettették. Kamera miatt le se tudták volna tagadni.
okt. 20. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
De még ha nem fizettetnek ki egy kakaóscsigát (boltfüggő, meg milyen kedve van épp az alkalmazottnak, kötekedős vagy leszarom), azt akkor se fogják csak úgy bámulni kussban, hogy valaki direkt kiöntögeti az italokat😂
okt. 20. 13:32
 13/19 A kérdező kommentje:
Ezért kell takarásban csinálni
okt. 20. 17:30
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Te ritka idióta vagy...
okt. 20. 18:39
 15/19 A kérdező kommentje:
Téged is eltakarlak, nyugi
okt. 20. 21:24
 16/19 Csomorkány ***** válasza:
Van olyan bolt, ahol az árutérben van az automata? Én csak olyanokkal találkoztam, hogy valahol kívül bepakoltam az üvegeket, megkaptam a blokkot, és mentem vele a bódba, ahol a blokkot is elfogadják pénz helyett.
okt. 23. 07:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálunk kisboltban az árutérben van az automata, a kasszával szemben.
okt. 23. 08:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a pennyben a zöldséges résznél van, de ott akkora a tömeg, hogy nem lenne helyed töltögetni semmit sem. Amit sűrűn szoktam, és lehetne akár lopásnak is nevezni, de soha nem szóltak érte: a teszkóban mikor tojást veszek, kint van 4-5 féle, egy köbméteres ládával, de mintha vasvillával összehalmozták volna. Nincs olyan doboz, amiben nincsen törött. Én megfogok egy csurgásmentes dobozt, és összeszedek bele 10 tojást. Van úgy, hogy a drágább fajtákból is kerül bele. XVII. kerületi őslakos vagyok, és az elmúlt 20 évben a legparasztabb emberek költöznek be a környékre folyamatosan, és ezek összedobálnak, vagy kibontogatnak kb mindent ott a boltban, mintha nem lenne más vásárló rajtuk kívül. Az ilyen kormánypárti szavazó fajta lehet. Még az hiányozna, hogy helyettük nekem szóljanak!
okt. 26. 15:49
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Azok, akik így mondják: a tizenhét kerületben lakom. Mind a 17-ben van lakásuk, de jól megy nekik! Ismerek ilyeneket, nem is költöznék a közelükbe sem, és hatosával szaporodnak, állambácsi segíti őket. Pfff rohadt egy világ ez, minden, amire büszkék lehetnénk, az kuka!
okt. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!