Van fél L házi gyümölcspálinkám és sárga dinnyém. Milyen lenne, ha pár sárgadinnyedarabot beletennék a pálinkába? Finom lehet, vagy elrontja?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 18:43
1/7 anonim válasza:
Jó!
De fordítva is jó, hogy felvágod a dinnyét, belocsolod pálesszal, hűtőben érleled egy napig és utána megeszed.
Jobban érződnek az ízek, mert amúgy nem olyan dinnyés, így meg mindkét íz érvényesül.
2/7 anonim válasza:
Előző szigorúan légmentesen, nehogy véletlenül párologjon valahol!!!!! :D
3/7 anonim válasza:
Injekciós fecskendővel, és tűvel injektáld a dinnyébe a páleszt, és hagyd 2 napig a hűtőben.
4/7 anonim válasza:
Ágyas pálinkát akarsz csinálni, vagy valakikkel elfogyasztani a pálinkát?
Én nem szeretem a sárgadinnyét, de ha csak meg akarod inni a pálinkát akkor jobb ha azt locsolod rá a dinnyére.
5/7 anonim válasza:
A pálinkát locsold a sárgadinnyére, és szólja ha kész van! :)
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem a sárgadinnye likőrt, de fáj tőle a gyomrom, így gondoltam, hogy kicsit feltúrbózom a pálinkát
2012. jún. 27. 19:18
7/7 intrepid válasza:
Add nekem a pálinkát, én szivesen megiszom, hogy megvédjelek az alkohol káros hatásaitól, te pedig edd meg a dinnyédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!