Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Normális hogy az élelmiszerbol...

Normális hogy az élelmiszerbolt tele van poloskával?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok a poloska de az hogy a paradicsom, paprika a fornetti meg minden ami nincs csomagolva mindenre megy rá,ez normális egy élelmiszerboltban?

okt. 13. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
mennyi most a poloska kilója?
okt. 14. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem normális. Én még nem láttam boltban, pláne nem ennyit, hogy mindenen rajta van. Nálunk is van egyébként, de ha vigyázol, akkor csak 1-1 téved be a lakásba néha. Ha az üzlet tele van, akkor nem figyelnek oda rá.
okt. 14. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos erre nem lehet oda figyelni. Nyílik az ajtó két részről is ha pl egy Lidl-t veszünk, és már bent is van. Arra nincs külön ember, aki összeszedi őket egyesével. Ha csak a ruhákat szárítom kint, azokat is egyesével át kell nézni kívül belül, mert lerázni se lehet őket, és bekerül pár ruhával akár 20 db is egyszerre. Még ha nem is normális, nem sokat lehet tenni egy boltba se.
okt. 16. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!