Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Normális hogy az élelmiszerbol...

Normális hogy az élelmiszerbolt tele van poloskával?

Figyelt kérdés
Tudom hogy sok a poloska de az hogy a paradicsom, paprika a fornetti meg minden ami nincs csomagolva mindenre megy rá,ez normális egy élelmiszerboltban?

okt. 13. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Normális.
okt. 13. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos az.Ezek a dögök mindenhol ott vannak.
okt. 13. 21:18
 3/13 anonim válasza:
79%
Én még 1x sem láttam... szóbal annyira nem
okt. 13. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Veszprémben rengeteg van, ott mindenre rámennek. De nálunk, Budapesten nem láttam még szerencsére, de lehet, csak én vagyok ilyen mázlis.
okt. 14. 00:22
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem elég nehéz őket kivédeni, pláne ilyenkor, nagyon menekülnek be. Amúgy én annyira nem szoktam látni ezt boltban, de szerintem ezt nem annyira lehet kivédeni, nem a bolt hibája.
okt. 14. 00:28
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
A paradicsomot, paprikát megmoshatod. A fornettit zártan kellene tárolni, hogy ne mehessenek rá. Természetesen minden élelmiszerboltban lépéseket kell tenni a kártevők ellen, monitorozni a jelenlétüket, szükség szerint irtást végezni. Nem normális, ha hemzsegnek a poloskák az árukon. Mondom ezt szakképzett eladóként.
okt. 14. 06:02
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Igen ők poloskát is árulnak.
okt. 14. 07:38
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
Nem normális. Bár nehéz a dögök ellen védekezni, de egy-két trükkel pár napig távol lehet tartani mondjuk a nyílászáróktól. De bekerülhet bármilyen áruval is.
okt. 14. 07:45
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
Normális sajnos. Nekem a sapkámon volt egy, nem is láttam ugye, úgy mentem be, szóval én vittem be.
okt. 14. 08:37
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
6, valahogy hozzá kell férni a fornettihez, nem tudod teljesen zártan tárolni
okt. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!