Nutri-free mix lisztet hol szoktatok venni?
Évek óta ezt a fajtát használom és nagyon bevált. Viszont eddig a spárban vettem, de úgy tűnik, már nem forgalmazzák. Néztem Tescoban és EcoFamily-ban is, mert korábban itt is láttam, de már ott sem kapni.
Neten még lehet kapni, szóval feltételezem, a termék nem szűnt meg országosan, legalábbis remélem. Mindenesetre jobb lenne valamilyen nagyobb áruházban megtalálni.
Tud valaki erről valamit? Lehet, hogy teljesen beszüntették csak valahol még nem fogyott ki a készlet?
Esetleg más liszteket tudnátok ajánlani, ami nektek bevált? Én mindenhez ezt a lisztet használtam.
Köszi a válaszokat!
Az utóbbit vettem én is kétszer. Nem rossz, de azért van különbség. A Schar-t az elsők között próbáltam ki, nagyon régen és nekem nem működött, nagyon keményítő-állagú volt. De most csodák csodájára tegnap volt az Eco Family-ben a Nutri-free.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!