Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nutri-free mix lisztet hol...

Nutri-free mix lisztet hol szoktatok venni?

Figyelt kérdés

Évek óta ezt a fajtát használom és nagyon bevált. Viszont eddig a spárban vettem, de úgy tűnik, már nem forgalmazzák. Néztem Tescoban és EcoFamily-ban is, mert korábban itt is láttam, de már ott sem kapni.

Neten még lehet kapni, szóval feltételezem, a termék nem szűnt meg országosan, legalábbis remélem. Mindenesetre jobb lenne valamilyen nagyobb áruházban megtalálni.

Tud valaki erről valamit? Lehet, hogy teljesen beszüntették csak valahol még nem fogyott ki a készlet?

Esetleg más liszteket tudnátok ajánlani, ami nektek bevált? Én mindenhez ezt a lisztet használtam.

#liszt #gluténmentes #Nutri free mix #Mix per pane
aug. 28. 09:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként Nyíregyházán lakom.
aug. 28. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak más lisztet tudok ajánlani. Kenyérhez, pogácsához Schar B liszt, rántáshoz, egy-két süteményhez Kiskunsági rizsliszt, palacsintához zabpehelyliszt. Régebben használtam Free from lisztet, de az meg nálunk nem kapható most.
aug. 29. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miklos univerzal hasonló, talan több helyen ia kapni.
aug. 30. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az utóbbit vettem én is kétszer. Nem rossz, de azért van különbség. A Schar-t az elsők között próbáltam ki, nagyon régen és nekem nem működött, nagyon keményítő-állagú volt. De most csodák csodájára tegnap volt az Eco Family-ben a Nutri-free.

szept. 5. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!