Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Az Interspar-os REpont kupont...

Az Interspar-os REpont kupont elfogadják-e a Sparokban?

Figyelt kérdés

aug. 24. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Egy cég, de a hálózat saját döntése, mit hol fogadnak el. Az is lehet a döntésük, hogy csak abban az üzletben, ahol az automata kiadta.
aug. 24. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
13%
Alapesetben abban az üzletben lehet beváltani, ahol kaptad, máshol nem, teljesen érthetö módon.
aug. 24. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Elméletileg igen, gyakorlatilag nem
aug. 24. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
9%
Nem, az esetek 90%-ában csak abban a boltban fogadják el ahol a visszaváltás történt. Eddig egy hálózatról tudok, a Tesco, ahol minden boltban elfogadják egymás blokkját. Még a Penny, Aldi, Lidl sem, pedig az egy hálózat, nem franchise rendszer, mint a Spar.
aug. 24. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Elméletileg igen, gyakorlatilag nem"

És azt mégis hogyan? JOGSZABÁLY szól valami MELLETT és Mancika neked az ellenkezőjét mondja és te szót fogadsz?

aug. 24. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Amit ma kaptam REpont kupont az azt írja, hogy a Spar Magyarország Kft. által üzemeltetett összes üzletben beváltható.
aug. 24. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Spar Market voucheren nálam is ez a szöveg volt, de például az Intersparban lévőt már fordítva nem fogadta el a kicsi szóval figyelni kell.

Az ilyenek miatt IS utaltatom már, mert az agyamra mentek ezzel az össze - vissza dolgokkal.

Pl. : Aldiba vittem vissza ásványvizes flakonokat, amiket kollégákkal "termeltünk", de nem mentem be kasszához kifizessék vagy vásároljak mivel jöttem haza mondom majd itthon, aztán azon meg az volt csak abban az üzletben érvényes, szuper volt na onnantól figyeltem aztán álltam át a jó kis QR kódos megoldásra.

okt. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!