Pennybe miért ilyen lassúak a pénztárosok, és miért csak a boltok negyedében van önkiszolgálójuk?
Figyelt kérdés
Szinte összes pennyben, főleg a Pacsirtamező utcaiban egy fényév mire sora jutok, iszonyat lassúak, sok beta noob kaszás köszöni se tud.aug. 4. 16:30
1/9 anonim válasza:
Biztos nem kapnak gyorsasági bónuszt lehúzásonként, és köszönési díjat sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Bezzeg Lidl, Aldibe nincs ez
aug. 4. 16:35
4/9 anonim válasza:
Aldiba és Lidlbe nagyobb a fizu, másrészt pedig számolják hogy 1 perc alatt hány embert szolgáltak ki, szóval iszonyatosan kapkodniuk kell, ami szerintem baromi idegesítő se időd se helyed pakolni, és ezt 24 évesként mondom. El se pakolod a 3 db tárgyat amit kifizetsz de már a mögötted lévő vásárló fél kosara a te 3 db terméked közt van.
A Tesco is gyors, de ott van időd is elpakolni. A pennybe sincs teljesítménybér és nem lesik hogy 1 perc alatt hány főt szolgálnak ki.
5/9 anonim válasza:
A fényév nem idő, hanem távolság mérésére szolgáló mértékegység 😂
6/9 anonim válasza:
Szoktam oda járni, és marhára nem ezt tapasztalom.
Azért megy lassan a sor, mer sokan vannak.
7/9 Antiszociális lény válasza:
Én a Pennybe inkább attól vagyok ki, hogy errefele midenhol raklapok, midenhol áru, sehova nem férsz oda és még a kasszánál is fent az a hülye plexi és nincs semmi ahova az árut rakja a kasszás, mint a Spár, Tesco és stb.. hanem neked kell benyúlni a kassza fölé a plexi mögé. Kész kabaré amúgy...
8/9 A kérdező kommentje:
Menj Lidl
aug. 4. 19:56
9/9 anonim válasza:
Más a rendszer is Lidl-ben.
Sparban van hogy ott hagyom a cuccot mert rosszul leszek annyira lassúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!