Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Bolti eladók kézzel fogják...

Bolti eladók kézzel fogják meg a süteményt ? Zsömlét, kiflit is.

Figyelt kérdés

Nem mosnak kezet stb.

Ezt láttam.

Ez nem jó ugye ?

jún. 21. 10:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken nem, de kisboltokban rendszeresen, és ő kezeli a kasszát meg a pénzt is...
jún. 21. 10:25
 2/28 anonim válasza:
100%
Sajnos sok helyen igen, de pl a húsokat is, előtte összefogdossák a pénzt amikor fizetnek, utána pedig úgy adják nekem a terméket, engem is bosszant de nem tudok tenni ellene, csak úgy, ha olyan helyen veszem meg ezeket, pl üzletláncokban, ahol magam választottam.
jún. 21. 10:44
 3/28 anonim ***** válasza:
52%
Üzletláncokban nem az eladók fogdossák össze, hanem mindenki más, főleg kölykök és elmeroggyant felnőttek. Egyik sem jobb.
jún. 21. 11:05
 4/28 anonim válasza:
100%
#3 Valóban ott is lehet, de ha kifogom, hogy éppen teszik ki a friss árukat vagy korán reggel veszem, akkor nincs ilyen félelem. A húsáruval pláne, ami csomagolt.
jún. 21. 11:46
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lenne a minimum hogy kesztyűt húzzanak.

És azt mossák, cseréljék, ne nyúljanak máshoz vele.

De sajnos múltkor is mikor kenyeret vettünk kisboltban, kesztyű nélkül fogdossák. Úgy is szeletelik fel.

És ami még gázabb, apám volt pékségben dolgozni, és egyetlen egy munkáson sem volt kesztyű. Akik meg ott dolgoznak, rossz rájuk nézni is.... és az ők kézükből eszünk.

jún. 21. 12:21
 6/28 anonim ***** válasza:
84%
Ez veszélyes!
jún. 21. 12:46
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt látom sok helyen. De azt is látom amikor a gyászkeretes körmű mosdatlan büdös, meg mindenféle más ember is összevissza fogdos minden pékárut, amit aztán otthagy. Igénytelenek az emberek. Sokan WC használat után sem mosnak kezet még a mai modern világban sem.
jún. 21. 12:56
 8/28 anonim válasza:
41%
Tiszta kézzel. Nem leprás egyik sem. De általában műanyag kesztyűjük van. Szerinted a régi paraszti világban a kemencéből kivett kenyeret ha kihűlt, nem megfogták? Dagasztani is puszta kézzel szokott a háziasszoy
jún. 21. 13:33
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Általában már önkiszolgáló a nagyobb boltokban.

De kissebb helyeken kézzel fogják meg,igen.

jún. 21. 13:34
 10/28 anonim ***** válasza:
9%
mér, mivel kéne megfognia, lábbal?
jún. 21. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!