Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tesco Clubcard kuponok másokna...

Tesco Clubcard kuponok másoknak sem frissülnek?

Figyelt kérdés

Lejárt egy csomó eltűnt, de nem jelennek meg napok óta helyette újak.

Ha próbálom lehúzni fentről, hogy frissüljön az app, akkor nagyon rövid ideig jelenik meg a frissülést jelző kör és azonnal eltűnik, korábban ez sem így volt.

Nektek sem működik rendesen vagy mi történt?

Köszi!

jún. 9. 07:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 vagyok. Nálam megoldódott azóta. Először személyesen mentem a közeli hipermarket ügyfélszolgálatára. Ahol elhajtottak, hogy nekik a clubcardhoz semmi közük. Hívjam fel őket és telefonon tudják újraaktiválni. Így is lett. Azóta működik. A tanulság, hogy ha az ember törli az appot, vagy ne adj' siten telefont vált, akkor mehet a telefonálgatós tortúra. Kicsit macerás.

Nem tudom végül mi oldotta meg, de azóta a pontjaim is frissülnek folyamatosan minden költés után.

Ami furcsa, hogy kuponok viszont egyáltalán nincsenek az alkalmazásban, amik régebben voltak. De gondolom ebben nem nálam van a hiba.

nov. 8. 18:36
 12/13 anonim ***** válasza:

A kuponokat hónapok óta nem mutatja nekem az app, csak a weboldal.

nov. 9. 07:51
 13/13 anonim ***** válasza:

#12, nekem mutatta, csak az utóbbi hónapokban egyre kevesebbet. Mostanra konkrétan 0-t.

Megnéztem a weboldalt, bejelentkeztem, ott is ezt írja: "Beváltható kuponok száma 0"

nov. 9. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!