Tesco Clubcard tulajdonosok, a kártyát milyen feltételekkel lehet használni + milyen hátrányai vannak ha vannak?
Nincs hátránya.
Van, ingyenes. Akciókhoz juthatsz hozzá, ha használod.
Ennyi.
Nincs hátránya. Korlátozottak a kuponok, szóval nem igazán lehet kijátszani a rendszert. Amit ad, az van. Vásárlásaid alapján adja az appos kuponokat. Illetve pűntokat, amit aztán 400 forintos kupontlra válthatsz be.
De a lényeg az, hogy a tescoban csak clubcarddal érdemes vásárolni. Anélkül nagyon drága. Rengeteg termékre csak clubcarddal van akció. A sima akció az kb a normál ár egy sparban.
Amúgy én soha nem használtam fizikai kártyát. Telefonos appal nyomom. Mindig leveszem a csibogópisztolyt a bejáratnál, így menet közben olvasom be a termékeket, rögtön szatyorba pakolok, kifele menet már csak fizetek. Jó bent a wifi is.
Szóval szeretem ezt a rendszert. Csak amúgy a tesco egy fos 😃 nincsen olyan termékük, ami miatt oda kéne járnom, vagy bármi egyéb. De nyilván ha neked a tesco van jó helyen, akkor megéri ott bevásárolni, de csakis clibcarddal.
Pl. hogy jobba vigyék? Vagy mint bárhol máshol is, hogy törzsvásárlókat szoktassanak oda!
Amúgy a kártyás akciók elég nagy része úgy működik, hogy ha 2-t veszel az adott termékből, akkor olcsóbb. Egyből érthető, hogy miért éri meg nekik. Is.
Meg neked is.
A működése meg olyan, hogy beszkenelik a kártyát, utána lecsipogtatják a cuccokat normál áron, és közvetlenül fizetéskor vonják le az akciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!