Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Bevásárlóközpontokban (Tesco,...

Bevásárlóközpontokban (Tesco, Aldi, Lidl, Spar, Penny, stb) kapható péksüteményekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretitek az ilyen fagyasztott, "mirelit" termékeket?
ápr. 8. 07:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Köszi a linket!
ápr. 8. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
20%
Pár éve még szerettem, de aztán a minőség rosszabb lett, az árak meg az egekbe emelkedtek.
ápr. 8. 17:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Egy pékségben 500-600 Ft egy db hát én ezt túlzásnak érzem nekem egyszerűen nem éri meg ennyiért még ha picivel nagyobb is. Aldi Penny szoktam járni szóval azokat ismerem az Aldis drágább de jobb mint a Pennys.
ápr. 9. 13:52
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

A lidiben, meg az aldiban vettem sajtos croasszant. Tök egyformák ízben, állagban, talán még árban is. Utálom, hogy csak szabadtérben lehet enni ezeket, mert szétporlad az egész a kezemben. A húsvéti ünnepek közötti szombati rohamnapon vettem a lidiben valami ki kenyérszerű bucit, még meleg is volt, de belülről még szinte nyers volt a tésztája. Ilyen kenyérszerűséget sem ettem még eddig, de szerintem már nem is fogok többet, úgy megundorodtam ezektől. Ennyit a minőségellenőrzésről, minőségbiztosításról.

Az intersparban legutóbb leb.szott a pénztáros, hogy nem cimkéztem fel a péksütiket a zacskójukon. Azóta sem tudom, hogy ezt hogy kell csinálni, de meglepett a dolog, mert máshol nincs ilyen procedúra. Amúgy amiket ott vettem, azok elég hitvány, se íze, se színe, stb összedobott valamik voltak.

Maradok a saját kenyeremnél, főleg, hogy most már mindennek az egekben van az ára.

ápr. 10. 09:35
 25/25 anonim ***** válasza:

Hatalmas a péksüti fogalom, mert ahogy egy teljes kiõrlésû bagettbõl össze tudsz dobni otthon egy halas-salátás szendvicset is, úgy fánkot is tudsz venni.

A Lidl-ben a kedvencem most ez a currys-csirkemelles párna, finom, és hol kapható olyan péksüti, amiben normális csirkemell van 200 forintért? Hát a Lidl-ben! Csak sajnos eléggé hízlalós, valami van a tésztájában ami lehetne könnyebb. A belga csokis-meggyes péksüti szeletet szeretem még Lidl-ben, meg a jó és habkönnyû fánkokat. A Sparos péksütik a legrosszabbak, ott nem is vásárlok, Pennyben a sajtos perecet imádom, ott a tésztában is rengeteg sajt van, de amúgy más ehetõ péksütit ott nem találni, meg drága, Aldi is drága és silány a választék, Tescoban meg zsírosak a tészták és a választék is rossz.

ápr. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!