Bevásárlóközpontokban (Tesco, Aldi, Lidl, Spar, Penny, stb) kapható péksüteményekről mi a véleményetek?
A lidiben, meg az aldiban vettem sajtos croasszant. Tök egyformák ízben, állagban, talán még árban is. Utálom, hogy csak szabadtérben lehet enni ezeket, mert szétporlad az egész a kezemben. A húsvéti ünnepek közötti szombati rohamnapon vettem a lidiben valami ki kenyérszerű bucit, még meleg is volt, de belülről még szinte nyers volt a tésztája. Ilyen kenyérszerűséget sem ettem még eddig, de szerintem már nem is fogok többet, úgy megundorodtam ezektől. Ennyit a minőségellenőrzésről, minőségbiztosításról.
Az intersparban legutóbb leb.szott a pénztáros, hogy nem cimkéztem fel a péksütiket a zacskójukon. Azóta sem tudom, hogy ezt hogy kell csinálni, de meglepett a dolog, mert máshol nincs ilyen procedúra. Amúgy amiket ott vettem, azok elég hitvány, se íze, se színe, stb összedobott valamik voltak.
Maradok a saját kenyeremnél, főleg, hogy most már mindennek az egekben van az ára.
Hatalmas a péksüti fogalom, mert ahogy egy teljes kiõrlésû bagettbõl össze tudsz dobni otthon egy halas-salátás szendvicset is, úgy fánkot is tudsz venni.
A Lidl-ben a kedvencem most ez a currys-csirkemelles párna, finom, és hol kapható olyan péksüti, amiben normális csirkemell van 200 forintért? Hát a Lidl-ben! Csak sajnos eléggé hízlalós, valami van a tésztájában ami lehetne könnyebb. A belga csokis-meggyes péksüti szeletet szeretem még Lidl-ben, meg a jó és habkönnyû fánkokat. A Sparos péksütik a legrosszabbak, ott nem is vásárlok, Pennyben a sajtos perecet imádom, ott a tésztában is rengeteg sajt van, de amúgy más ehetõ péksütit ott nem találni, meg drága, Aldi is drága és silány a választék, Tescoban meg zsírosak a tészták és a választék is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!