Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Bevásárlóközpontokban (Tesco,...

Bevásárlóközpontokban (Tesco, Aldi, Lidl, Spar, Penny, stb) kapható péksüteményekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szeretitek az ilyen fagyasztott, "mirelit" termékeket?
ápr. 8. 07:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A Tescoban és Aldiban a legjobbak.

"hanem hipermarketek"

Mondjuk 5-ből 3 diszkont, és Tescoból, Sparból is van hiper- és szupermarket is...

ápr. 8. 12:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően jók mindegyiknél. Nekem az Auchanos pékáruk a kedvencek, a sajtos pogácsájuk isteni. A Sparosak is jók, de ott sokszor szárazak, oda inkább reggel megyek, ott a sajtos bagett jó nagyon. Aldi/Lidl kb ugyanolyan jó, ott az ilyen sós pékáruk mint pizzás csiga stb szeretem.
ápr. 8. 12:59
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szerettem a Tesco-s sajtos stanglit, viszont eléggé összement az évek során, meg másnapra száraz volt. Egy ideje így nem is vettem. Aztán nemrég szembejött velem egy recept, azóta szinte minden héten kéri a család, hogy süssek. Most is készül 2 tepsivel.
ápr. 8. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A Tesco szilvás papucsa nálam az etalon :D a Sparban régen volt a meggyes rácsos, az is isteni volt, de már régen nem járok sparba. Az aldiban meg a lidlben minden fincsi, amit próbáltam, az aldiban van néha almás fahéjas teljes kiőrlésű muffin, hát ahhoz feleségül is mennék :D

Viszont a penny... Brrr. Nagyon ritkán járok oda, mert egyszerűen nem lehet közlekedni a sok útban lévő raklaptól, de ebből a ritka alkalmakból is mindig volt penészes péksütemény kirakva, úgyhogy ilyemsit ott sosem vettem.

ápr. 8. 14:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
13-as, kérlek, megkapjuk a receptet? :)
ápr. 8. 14:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
13-as: a sajtos receptje engem is érdekel, légy szíves, írd be, köszi.
ápr. 8. 14:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Frissen jók
ápr. 8. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#13 vagyok.

Sajtos stangli:

[link]

Van fent több pékáru is. 🙂

ápr. 8. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
Kicsik lettek, drágák és a legtöbbet úgy rakják ki a környékemen, hogy odaégett, nyers, szottyadt, széttört. Inkább pékségekben éri meg enni egy pogácsát, egy pizzás csigát vagy egy kakaósat. Sokkal nagyobb adagot is adnak, ízletesebb és vagy annyit kérnek érte, mint egy ilyen hipermarketben, vagy 100-150 ft-al többet, de itt azért 1 adag megfelel 2 kis mirelit f0snak. Én Európa Pékségbe járok és ott minden nagyon jó és a munchok is isteniek.
ápr. 8. 16:48
 20/25 anonim ***** válasza:
76%
18-as, köszönjük! :D
ápr. 8. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!