Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Albán pékség termékeit milyenn...

Albán pékség termékeit milyennek értékeled?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 7. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ízlenek. Mindenképpen jobbak, mint a legtöbb hipermarket emberi fogyasztásra alkalmatlan vackai. Igen, minden ugyanolyan tésztából készül, és van, amihez nem illik az íze, de hát akkor mást kell venni.
2024. ápr. 8. 18:46
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Moslék.
2024. ápr. 9. 08:17
 13/14 Moon_Walker ***** válasza:
100%
ótvar minőség. be kellene tilatani.
2024. ápr. 10. 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kenyeret, kiflit, zsemlét, szóval hagyományos, sima péktermékeket nem veszek ott, undorító a minőség. Viszont mikor munkába megyek/onnan jövök haza, néha veszek uzsinak ilyen virslis, pizzás cuccot, ezek nem rosszak, simán jobbak, mint pl. a Tesco-s vagy Lidl-s hasonlók.

Meg régebben volt egy, ahová egyetemistaként jártam. Na az egyértelműen egy pénzmosoda volt, meg mindenféle rosszarcú alakok mászkáltak oda, de valami zseniális pizzaszeletet árultak, nagyon jó áron, sokszor vettem.

2024. ápr. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!