A kérdező szavazást indított:
Nagyon finomak
Finomak
Közepes
Elmegy
Nem ízlik
Nem ettem még
Más
53 szavazat
1/14 anonim válasza:
Ami közel van hozzánk, ott igazából van 1-2 termék, ami egész jó. De ha többet is kipróbál az ember, akkor hamar feltűnik, hogy tényleg minden ugyanabból a tésztából van, ami amúgy nem minden pékáruhoz passzol. Szóval ha tehetem, nem vásárolok ott, csak olyankor, amikor hirtelen kell hülye időpontban valami, mert ezek hévégén is késő estig nyitva vannak.
2/14 anonim válasza:
Mindennek ugyanolyan íze van, nekem nagyon nem jött be. Ráadásul ami itt van a közelünkben, olyan ritka bunkó a kiszolgáló, hogy inkább halok éhen, mint neki pénzt csináljak.
3/14 anonim válasza:
Nem egy kimagasló minőségű termék,csak kinézete más ízre egyforma.
4/14 Gál Gábor 2024 válasza:
Ahogy előttem írták, egyenízű minden. Friss kenyeret, zsemlét, kiflit jó onnan venni, ha épp kell, de lehetőség szerint máshol veszek kovászosat (de nem vagyunk nagy kenyérfogyasztók).
5/14 anonim válasza:
Mindent ugyanabból az alapból csinálnak. Más receptura minden mint amit mi megszoktunk.
7/14 anonim válasza:
Amíg be nem zárt ami a környékemen volt addig a kenyeret ott vettem, pedig lett volna olcsóbban is máshol, de nekem bejött. Más pékárut ritkán eszek.
8/14 A nagy Levin válasza:
Nálunk egész jó, több fajta tésztát használnak. Főleg kenyeret szoktunk venni, ami azért jó, mert jó az íze, és két naposan is egész frissnek mondható.
9/14 anonim válasza:
Itt nálunk egy olyan termékük van, ami finom, a túrós batyu. Főleg ha akkor veszik ki a sütőből. Mást nem szoktunk ott venni.
10/14 anonim válasza:
Szégyen, nem szégyen én szerettem. Sajnos teljes kitörlésűt nem árulnak, így most már nem fogyasztok onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!