Az Aldiban / Lidliben nyitásra készen vannak a pékáruk?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Igen, alap.
Nagyon sokan reggel pont, hogy pékáruk miatt ugranak be. Szóval amikor kattan a zár akkor már bőven van választék, de folyamatosan sütik és ami elfogy azt próbálják pótolni.
2-es, 4-es
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Épp ezért nem szeretem a Lidl-s péksüteményeket mert csak rá van sütve.Spárban ott is kelesztik és szamomrajobb.
De például Ausztriában Hoferban(Aldi) csak nyitás előtt 25 perccel érkezik a személyzet.Valószínű be van programozva a sütő csak este be kell tölteni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A #8-nak igaza van. A Lidlben valóban nem gyúrnak, kelesztenek semmilyen tésztát, mirelitet raknak a sütőbe 20-25 percig, de pl. a fánkot nem is sütik, csak kienged és viheti a vásárló.
Péknek hívják a személyt, aki a sok mirelitárut ki-be rakosgatja a sütőből 1-2 nap betanítás után, miközben azt sem tudja, miből van a kenyér.
Egyébként ha megfigyelitek, rájöttök, a Lidlnél a legtöbb pékárunak egy íze van. Az új, még nem állandó termékek finomak (vagy van közöttük olyan), de amint állandó lesz, bekerül az "ugyanolyan ízűek" közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!