Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl akciós újság a többi újsággal együtt a társasházunkba?
Figyelt kérdés
7 lakásos társasházról van szó. Jópár hónapja nem jön Lidl akciós újság a többi mellé. Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl-s akciós újság is?2024. márc. 13. 18:24
21/28 anonim válasza:
Megkérsz egy ismerőst akivel rendszeresen találkozol és aki rendszeresen jár a LIDL-be, hogy vigyen neked. Pl. szomszéd, munkatárs, rokon stb.
Jobb ötletem nincs. Nekem mondjuk nem hiányzik, nézem az online változatot.
22/28 A kérdező kommentje:
Nem kérek meg senkit sem...
2024. ápr. 19. 14:34
23/28 NTBS válasza:
A válaszokat olvasva semmit nem tudsz tenni.
24/28 anonim válasza:
Nem mész el heti egyszer újságért a Lidlbe. Szerintem senki nem úgy gondolta, hogy kizárólag az újság miatt menj el.
Hanem mikor vásárolsz ott, tudsz hozni. Ha meg heti egyszer sem mész a Lidlbe, akkor miért olyan fontos az az újság?
25/28 anonim válasza:
Egyébként meg tényleg, miért nem jó az online verzió? Ugyanaz van benne. Jól is teszik, ha nem szórják ész nélkül ezeket az újságokat. Egyrészt pazarlás, másrészt volt hogy úgy telitömték a ládámat hogy a sima levelek alig fértek tőle. A lépcsőházi szemetes meg tele volt vele, nagy értelme van.
26/28 A kérdező kommentje:
#24 nem járok minden héten a Lidlbe vásárolni. Nagyon nem!!!
2024. máj. 4. 09:58
27/28 anonim válasza:
Akkor duzzogjál tovább szerintem, eddig is milyen szépen bevált, nem?
28/28 anonim válasza:
Ha nem akarsz érte elmenni, mást sem kérsz még, hogy hozzon, valamint az online se jó... Akkor milyen megoldás van még szerinted?
Írj a Lidlnek levelet, hátha a te kedvedért visz oda mégis :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!