Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit tudnék tenni, hogy újra...

Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl akciós újság a többi újsággal együtt a társasházunkba?

Figyelt kérdés
7 lakásos társasházról van szó. Jópár hónapja nem jön Lidl akciós újság a többi mellé. Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl-s akciós újság is?

2024. márc. 13. 18:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Látszik értetted amit írtam...
2024. márc. 14. 17:26
 12/28 anonim válasza:
94%

Letöltöd a Lidl plusz alkalmazást és ott meg tudod nézni az adott hetit és a következőt. Tök egyszerű és kényelmes. Vagy, ha gondolod nyomtasd ki! Csütörtök a váltónap. Vagy bemész a Lild-be és ott is szoktak lenni újságok.A legtöbb bolt kezd erről leszokni.

Minek neked az újság és miért vagy ennyire értetlen? Nem fognak hozni neked.

2024. márc. 15. 13:02
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem töltöm le! Nem kell elektronikus újság! Tudom, hogy csütörtöktől van új akció. Szerinted majd munka mellett minden héten van időm bejárni újságért...
2024. márc. 15. 13:05
 14/28 anonim válasza:
96%
Akkor ne kelljen! Ha neked arra nincs időd, hogy neten átlapozod, akkor mi a szart rinyálsz? Beszüntették a mértéktelen szórólapozást, mert 90% úgyis alapból a kukában végezte, meg csak papír pazarlás. Egyébként a Lidl Plusban kedvezményes kuponok os vannak stb., meg ott éppen az aktuális újságot láthatod. Ha nem, nem. Akkor intézkedj, hoggy hozzanak neked!
2024. márc. 15. 14:24
 15/28 A kérdező kommentje:
De hogyan intézkedjek? Ez itt a kérdés!
2024. márc. 15. 14:44
 16/28 anonim ***** válasza:
96%

Alkalmazhatsz saját újságkihordót, aki bemegy a Lidlbe és elviszi neked az aktuális újságot, mert te arra lusta vagy, és az online verzió sem jó.

Fizesd meg, ha neked plusz szolgáltatás kell, és lesz rá jelentkező

2024. márc. 15. 15:05
 17/28 A kérdező kommentje:
Értelmes és segítőkész válaszoló akad?
2024. márc. 15. 15:15
 18/28 anonim ***** válasza:
96%
Mindent megválaszoltak, csak te házmesterkedsz, mint akinek fizetnek.
2024. márc. 15. 18:37
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mitől függ de nálunk most újra hoznak papír alapút. Tesco, Auchan, Lidl, Aldi, Jysk, Penny, azt hiszem ezeket. Talán vannak helyek ahol csappant a csütörtöki forgalom mióta nincs papír újság? Nem tudom, de meglepődtem, hogy újra van. Az üzletben viszont mindig van a bejáratnál.
2024. ápr. 19. 07:05
 20/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a boltban mindig van. De nem fogok minden héten eljárni a Lidlbe csak 1 újság miatt. Pár hónappal ezelőttig hozzánk is jött minden héten a Lidl-s újság. A többi, amiket írtál (Penny, Tesco,Aldi, Jysk) azóta is jön minden héten.
2024. ápr. 19. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!