Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl akciós újság a többi újsággal együtt a társasházunkba?
Figyelt kérdés
7 lakásos társasházról van szó. Jópár hónapja nem jön Lidl akciós újság a többi mellé. Mit tudnék tenni, hogy újra jöjjön Lidl-s akciós újság is?2024. márc. 13. 18:24
11/28 A kérdező kommentje:
Látszik értetted amit írtam...
2024. márc. 14. 17:26
12/28 anonim válasza:
Letöltöd a Lidl plusz alkalmazást és ott meg tudod nézni az adott hetit és a következőt. Tök egyszerű és kényelmes. Vagy, ha gondolod nyomtasd ki! Csütörtök a váltónap. Vagy bemész a Lild-be és ott is szoktak lenni újságok.A legtöbb bolt kezd erről leszokni.
Minek neked az újság és miért vagy ennyire értetlen? Nem fognak hozni neked.
13/28 A kérdező kommentje:
Nem töltöm le! Nem kell elektronikus újság! Tudom, hogy csütörtöktől van új akció. Szerinted majd munka mellett minden héten van időm bejárni újságért...
2024. márc. 15. 13:05
14/28 anonim válasza:
Akkor ne kelljen! Ha neked arra nincs időd, hogy neten átlapozod, akkor mi a szart rinyálsz? Beszüntették a mértéktelen szórólapozást, mert 90% úgyis alapból a kukában végezte, meg csak papír pazarlás. Egyébként a Lidl Plusban kedvezményes kuponok os vannak stb., meg ott éppen az aktuális újságot láthatod. Ha nem, nem. Akkor intézkedj, hoggy hozzanak neked!
15/28 A kérdező kommentje:
De hogyan intézkedjek? Ez itt a kérdés!
2024. márc. 15. 14:44
16/28 anonim válasza:
Alkalmazhatsz saját újságkihordót, aki bemegy a Lidlbe és elviszi neked az aktuális újságot, mert te arra lusta vagy, és az online verzió sem jó.
Fizesd meg, ha neked plusz szolgáltatás kell, és lesz rá jelentkező
17/28 A kérdező kommentje:
Értelmes és segítőkész válaszoló akad?
2024. márc. 15. 15:15
18/28 anonim válasza:
Mindent megválaszoltak, csak te házmesterkedsz, mint akinek fizetnek.
19/28 anonim válasza:
Nem tudom mitől függ de nálunk most újra hoznak papír alapút. Tesco, Auchan, Lidl, Aldi, Jysk, Penny, azt hiszem ezeket. Talán vannak helyek ahol csappant a csütörtöki forgalom mióta nincs papír újság? Nem tudom, de meglepődtem, hogy újra van. Az üzletben viszont mindig van a bejáratnál.
20/28 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a boltban mindig van. De nem fogok minden héten eljárni a Lidlbe csak 1 újság miatt. Pár hónappal ezelőttig hozzánk is jött minden héten a Lidl-s újság. A többi, amiket írtál (Penny, Tesco,Aldi, Jysk) azóta is jön minden héten.
2024. ápr. 19. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!