Akik szeretik a Spar-t és gyakran vásárolnak ott, azok miért szeretik?
Nekem is ez van legközelebb, és itt jók a húsok, sokféle van előre csomagolva, van többféle előre kockázott (szar a csuklóm, ha nem muszáj nem vagdosok). Érdekes módon múltkor a 10 percre lévő másik Sparban voltam kénytelen vásárolni, ott alig volt dobozos hús, pedig nagyobb alapterületű.
Nálunk a legközelebbi Aldinál nem lehet parkolni, Lidl csak messze van, a Primában meg kívül van a zöldséges és amúgy is kisebb a választék. Tesco, Auchan nincs igazán közel, ráadásul a Tesco annyira összement, hogy ha odáig elmegyek, akkor már inkább a Lidl, az Auchan meg nekem túl nagy. Piacra lehetne még menni, de az macerás, inkább kihagyom.
3
Nem az öregasszony tehet róla. Nekem a fiatal, 30-as unokahúgom Sparban már a negyedik tételnél szembesült vele, hogy azt is drágábban adják, mint a reklámújságban. Akkor kérte az üzletvezetőt. (Oda is jött a pénztárhoz, na ott is volt torlódás). Szépen lesztornózták neki, mind a 4 cuccot, ami drágább volt, mint a reklámban. Minél többen szólnak ilyenért, remélhetőleg annál kevésbé fog így csalni az a szar bagázs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!