Miért vásárolna valaki a Coopban? Nem gondoljátok, hogy túl drága minden?
Ha valami nincs itthon és gyorsan kell, akkor az van közel a faluban, a sör sem drágább, mint máshol.
De legfőképp azok járnak oda, akiknek nincs kocsijuk és vagy nyugdíjasok, vagy gyesen vannak, vagy a faluban dolgoznak. Ha csak ezért megy be a városba, akkor az 5 liter benzin és a plusz 1 óra már nem feltétlen éri meg. Persze ma már a legtöbben a városokban dolgoznak, és ott is oldják meg a bevásárlást valami nagyobb, olcsóbb és jobb boltban, de mint írtam van egy-két olyan csoport, akik nem járnak rendszeresen el a faluból.
Azért járok oda mert kis városban lakunk itt pl még penny vagy cba sincs. A kenyeret meg a péksütiket ott veszem, meg néha a fornettit. Ha nagyon gyorsan kell vmi pl tejföl akkor mas nincs csak ez.
De bevásárlás a közeli lidlben
4 évig jártam reggeliért, mert a gimi mellett az van. Egyébként fornettit csak ott árulnak a városunkban.
Én sem értettem sosem, hogy valaki 10 ezrekért miért ott vásárol be. Viszont ha nincs kocsija, és nyugdíjasként már nem akar biciklire ülni, akkor elhiszem, hogy csak a legközelebbi boltig megy.
Aztán felkerültem Pestre, és kocsi híján rájöttem, hogy nekem sincs kedvem villamosozgatni ennyi cuccal. A legközelebbi szupermarket 4 megállóra, vagy 15 perc sétára van, és ha felszámoljuk a 2*350 forintos menetjegyet, rájöttem, hogy nem éri meg odáig menni, miközben a tömb aljában van egy coop - nyilván a kisebb vásárlásokról van szó. Szóval az összegzés eredménye leginkább a lustaság :) De megjegyzem, hogy ott is vannak akciók, macskakaját például jobb árban vettem legutóbb ott, mint a Lidlben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!