Hol lehet szárított paradicsomot kapni? Ilyesmi helyeken lehet? Lidl, Spar, Tesco, stb? Ha ezekben nem, akkor hol?
Figyelt kérdés
jan. 28. 09:45
1/9 anonim válasza:
Úgy érted pomadoro-t?
Szerintem Aldiban, Lidlben tuti lesz, nagyteszkóban is. Az ilyen import delitkátesz üvegekben szokott lenni, az articsóka szív, kapribogyó, stb mellett.
2/9 anonim válasza:
Élelmiszerboltokban, bármily meglepő is egyeseknek.
3/9 anonim válasza:
Olívaolajban eltéve, kis üvegekben biztos van a nagyobb hiperekben.
Tehát ne feltétlen sima szárított paradicsomra gondolj egy zacskóban.
4/9 anonim válasza:
Aldi-ban is lehet, Pennyben van zacskós is, ami nincs olajban (Tipikus fehér/kék csomagolás amit a tészták és sok egyéb is megkap), Lidl-ben is láttam már.
5/9 anonim válasza:
Lehet rossz helyen kerested pert aszalt paradicsom olajban ezen a helyeken szokott lenni.
6/9 anonim válasza:
Olaj nélkül a piacon szokott lenni, kimérve.
7/9 anonim válasza:
8/9 sellolany válasza:
Metróban szoktam venni, ott viszonylag olcsó. Nem üveges, zacskóban árulják.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Arra a fajtára gondoltam, ami nem olajban van.
febr. 6. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!