Átverés vagy mi akart ez lenni?

"nem rémlik hogy "
Nem rémlik != nem így történt.
A kérdésedre nem tudok válaszolni. De a pennys dolgozók nagy része eszméletlen bunkó.
Velem volt már olyan hogy a pultra kiömlött lisztet telibe rám szórta. Es még csak bocsánatot sem kért.
Meg olyan is hogy le lökött valamit a szalagról, és azzal volt a baja hogy mi nem próbáltuk meg elkapni és telibe a szalag alá esett. Utana azért duzzogot.
Azota messziről kerülnüj a pennyt felesleges sztress az egész. Meg mikor onnan vettük a húst szavatosaága is jó volt szinte mindig romlott volt. Es azzért is mi voltunk a hibásak mikor vissza vittük mert hogy ők ilyen hülyeségre nem érnek rá.

Zavaros írás, nincs tagolás, vesszők. Amaz meg:
!=
Azt jelenti, hogy nem egyenlő, utálom ezt is amúgy.

Több Pennyben is tapasztaltam, hihetetlen bunkók vannak ott, kivételektől eltekintve.
Nem értem, mi ennek az oka, hogy ennyire kitűnnek az átlagból, miért engedik ezt meg a vezetők.

Láttam ahogy az előttem lévő vásárló kiemelt 2 zsugor kólát a kósárból, neki az volt az utolsó cucca a szalagon. Másképp nem tudom hogy hagyhatta volna ott, ha nem az volt az utolsó.
Egy másik boltban tegnap nagyon próbáltak rásózni pár terméket a vevőkre a kasszánál, jóval áron alul, nem tudom mi okból. Lehet itt csak bepróbálkoztak hogy nem figyelek és kifizetem, aztán el adva (mert megnéztem hogy rendes áron 800-900 ft a domestos, szóval ez is valami kimaradt termék lehetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!